Afla direct de la experti ce presupune si cat costa forajele puturilor de apa!

December 18, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cand vine vorba de serviciile de foraje puturi de apa, ai mare grija la echipa pe care o alegi pentru a le executa. Bine, indiferent de serviciul de care beneficiezi in viata asta trebuie sa ai grija la firma prestatoare.

Insa cand este vorba despre foraje, grija este cu atat mai mare caci in joc este calitatea apei forate ulterior. Daca o vei folosi pentru baut, atunci nici nu se mai pune problema cum ca ai putea face exceptie de la calitate.

Astazi vreau sa iti vorbesc despre Eco Drill. Este o firma din Bacau care presteaza servicii de forare puturi de apa pe intreg teritoriul Romaniei. La solicitarea ta, se va deplasa acolo unde este nevoie.

Nu trebuie decat sa accesezi site-ul oficial ecodrillforaje.ro si sa iei legatura cu personalul. Insa pana atunci, haide sa vedem ce presupun serviciile de foraje:

Eco Drill se ocupa atat de forajele de medie adancime, cat si de cele de mare adancime

Colaborarea cu Eco Drill inseamna avantaje pe care le simti in timp. Puturile de apa, obtinute prin foraj, sunt de doua tipuri: de mica si de mare adancime. Care e diferenta pronuntata dintre ele?

Ei bine, vorbim despre o singura diferenta care te intereseaza pe bune. Puturile de mare adancime nu vin la pachet cu riscul ca apa sa fie contaminata.

Daca e sa vorbim despre cele de mica adancime, impuritatile pot ajunge cu o mare usurinta in apa. Nu uita ca poluarea este in floare, iar asta ar trebui sa iti dea de gandit atunci cand alegi tipul putului: de mica sau mare adancime.

Personalul Eco Drill opteaza pentru doua sisteme de obtinere a forajelor

Probabil te intereseaza sa stii cum lucreaza echipa Eco Drill inainte de a-i solicita ajutorul. Ei bine, afla ca personalul Eco Dril foloseste doua sisteme pentru executia forajului pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund.

Aceste doua tehnici vin insotite de specificatii cheie. Primul sistem de obtinere al forajului, cel hidraulic cu circulatie de fluid, este folosit pentru solurile moi si medii. Cel de-al doilea sistem, uscat cu ciocan de fund, este folosit acolo unde echipa intalneste soluri dure si semi dure.

Mai multe detalii in acest sens regasesti in cadrul site-ului oficial. Cat costa un astfel de serviciu? Aici totul depinde de complexitarea lucrarii. Ia legatura cu personalul pentru si mai multe detalii. Iti las aici datele lor de contact:

Strada Trecatoarea Holtului, Nr. 222, Comuna Letea Veche, Judetul Bacau

0749 861 105

office@ecodrillforaje.ro


Tags: ,

Leave a Reply