Aduna-i pe cei dragi la masa de sarbatori. De scaune sa nu uiti!

December 3, 2020 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Printre cele mai frumoase povesti sunt cele care iau nastere in sanul familiei si alaturi de cei dragi, prieteni. Daca pe acestia nu ii ai alaturi la ceas de sarbatoare, atunci cine sa iti anime casa? Pregateste-te de sarbatoare cum se cuvine, cu locuri suficiente pentru cei pe care ii inviti la masa. Nu uita de scaune. Acestea le vei gasi in stoc generos la Unic Spot.

Scaune in set cu masa – o abordare demodata?

Regula clasica de estetica in orice decor este ca masa sa fie din acelasi set – cromatic, din punct de vedere al materialelor – cu scaunele. Este de altfel ceea ce multi prefera sa cumpere in set, pentru a nu da gres cu amenajarea. Poti insa sa depasesti acest cliseu si sa optezi pentru scaune living pe care le cumperi individual. Oricum ar fi, vei gasi la Unic Spot ambele optiuni.

O masa fixa cu scaune, atat timp cat spatiul iti permite sau o masa extensibila de ce nu, masa vintage, de cafea si o varitate la capitolul tipuri de scaune iti spune puse la dispozitie in cadrul paginii unicspot.ro.

Scaune in stil scandinav

Sunt destul de populare la ora actuala, daca si asta conteaza. Dau o nota de personalitate prin forma comoda, desi simplista si prin picioarele de lemn. Poti alege in functie de decorul din living – stilul matlasat intr-un decor elegant, patchwork pentru livingul acela una domneste stilul cozy, unde ai semineu si mult lemn in jur. Iar cu ceva simplu nu ai cum sa dai gres niciodata, fiind de altfel una din regulile de baza in stil si decor.

Scaun textil

Scaunul ideal este cel care te face sa te simti confortabil, mai ales daca ai mult de stat jos. Asadar, in mod cert si invitatii tai vor aprecia un sezut moale, tapitat. Pentru un living generos, unde ai o masa elegant amenajata, poti asocia scaune cu spatar inalt, tapitate textil. Si de data aceasta, aceeasi sursa iti pune la dispozitie idei. Scaunul gri cu picioare din lemn poate fi solutia ideala.

Bucura-te de calitatea produselor comercializate la Unic Spot si creeaza in living un ambient perfect, primitor, magic, asa cum de sarbatori ar trebui sa fie!

Contact:

comenzi@unicspot.com (informatii despre comenzi)


Tags:

Leave a Reply