Accesorizeaza sufrageria cu pahare de argint

April 28, 2021 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Cand vrei sa aduci o schimbare unui spatiu, unul sau mai multe obiecte par sa fie solutia. Nu este necesar sa muti corpuri de mobila sau sa optezi pentru o alta culoare a incaperii, ci doar sa aduci in plus cateva accesorii. Printre cele mai rafinate astfel de obiecte se numara paharele de argint. Accesorizeaza sufrageria cu pahare de argint si nu va mai trebui sa aduci nicio schimbare!

Un pocal, o cupa, un pahar argint sau un set de pahare pentru doua persoane pot fi cele mai rafinate obiecte din intreaga casa. Este adevarat ca pretul lor este destul de ridicat, insa colectionarii stiu care este adevarata lor valoare. Argintul nu este un simplu metal, ci este pretios si are o multime de beneficii pentru sanatate.

Alege sa amenajezi un spatiu cu tematica medievala, fara sa depui prea mult efort! Esti orientat catre design-ul vintage si doresti sa obtii un astfel de aspect? Un set de pahare de argint, cu picior, te vor transpune imediat intr-o lume a Imperiului Roman! Paharele de argint nu au doar un aspect deosebit si special, ci au si proprietati medicale despre care vei afla mai jos.

Site-ul argintart.ro ofera o gama larga de pahare de argint pentru apa, pocaluri, carafe, fructiere, platouri, cafetiere si cupe din argint. Acestea sunt ideale daca vrei sa beneficiezi de proprietatile lor miraculoase. Argintul se utilizeaza pentru actiunile antibiotice si antioxidante, asadar daca pana acum nu te-ai gandit sa cumperi obiecte din acest metal pretios, acum e timpul sa o faci!

Ofera casei tale un aspect deosebit si accesorizeaza sufrageria cu pahare de argint! Locul in care vei pozitiona aceste obiecte va fi asemeni unui templu. Comanda un pahar argint sau un set pentru doua persoane si vei putea prepara apa de argint. Apa se poate obtine si cu ajutorul unei carafe sau a unui pocal.

Beneficiile apei de argint se vor vedea in timp, cand sistemul imunitar va deveni mai fortificat. Vei putea tine la distanta un numar de peste 600 de agenti patogeni si vei putea elimina radicalii liberi care distrug intreg sistemul nervos si imunitar. Argintul este una dintre caile naturale de vindecare la care poti apela oricand.

Obiectele din argint nu sunt toxice si nu dauneaza sanatatii! Din acest motiv, tacamurile din argint au fost intotdeauna preferate de catre regi, iar astazi de colectionari sau de pasionati.

Pe argintart.ro poti comanda pereche de 2 cupe de pahare din argint masiv cu farfurioare, cupe din argint masiv, pocaluri gravate, pahar de apa, halba, cani, fructiere, platouri, carafe, cafetiere sau seturi de cafea si ceai. De asemenea, tot pe site sunt disponibile pahare sau carafe din argint in miniatura gravate manual, seturi de tacamuri si fructiere din argint masiv.

Cadourile ce contin argint vor fi mereu deosebite, rafinate si pline de semnificatii. Un set de pahare cu farfurioare sau fara pot fi oferite in dar unui cuplu proaspat casatorit. Pentru propria placere, accesorizeaza sufrageria cu pahare de argint!


Tags: , ,

Leave a Reply