Accesorii ideale pentru un smartphone

February 13, 2019 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Telefoanele mobile sunt extrem de importante si cu totii le indragim datorita faptului ca le putem folosi in atat de multe scopuri.

Din acest motiv, fiecare dintre noi ne vom orienta privirea de fiecare data spre telefoanele foarte performante de pe piata, care apartin unor producatori importanti precum Samsung, Apple, Sony, etc.

Ei bine, alegerea unui telefon insa nu inseamna totul pentru majoritatea persoanelor. In prezent, pe langa telefonul mobil mai sunt necesare inca alte cateva accesorii smarpthone pe care le vom prezenta in cele ce uremaza.

In primul rand, persoanele care isi cumpara un smartphone, se vor orienta si spre accesori ide protectie, iar aici aducem in discutie folia de protectie pentru ecranul telefonului dar si husa smartphone.

Selfie stick-ul este deasemenea un alt accesoriu smartphone indragit de catre utilizatori, mai ales acum cand majoritatea persoanelor isi fac selfie-uri si le posteaza pe retelele de socializare.

Tot in zilele noastre sunt foarte utile si bateriile externe ale telefoanelor, iar acest lucru este firesc in conditiile in care smartphone-urile nu rezista mult timp incarcate, iar utilizatorii au nevoie de baterie. In acest sens, se folosesc bateriile externe care permit incarcarea telefoanelor atunci cand utilizatorul nu are la indemana priza sau incarcatorul.

Accesoriile auto pentru telefonul mobil sunt deasemenea foarte importante, atat incarcatorul auto care permite incarcarea telefonului in masina, cat si suportul smartphone care este util pentru cei care folosesc aplicatii precum Google Maps sau Waze pentru a ajunge la destinatie, in timp ce casca Bluetooth este perfecta pentru ca ii ofera soferului sansa de a vorbi la telefon fara a incalca legea.

Exista deasemenea persoane care adora sa asculte muzica la telefon, insa nu le place sa foloseasca castile telefonului, asa ca isi indreapta atentia spre un amplificator sunet pentru telefon.

La Shopu de exemplu se gasesc amplificatoare sunet pentru telefoanele mobile, asa ca fiecare persoana isi poate indrepta atentia spre acest magazin online pentru a-si alege un asemenea accesoriu.

Cu siguranta, nici un alt accesoriu nu poate fi mai util pentru utilizatorii smartphone care adora sa asculte muzica la telefon, decat un amolificator sunet pentru telefon, care vine fara Bluetooth si fara cabluri, adica mai exact, vine fara probleme.

Cei care intentioneaza sa foloseasca un astfel de accesoriu trebuie doar sa puna telefonul oe amplificator, iar Magic Speaker-ul va reusi sa amplifice sunetul redat de catre dispozitiv.

Puterea de iesire a unui asemenea accesoriu pentru smartphone este 2X2W, iar intrarea audio este reprezentata de un Jack 3.5 mm. De mentionat este faptul ca amplificatorul este alimentat de catre 3 baterii de 1.5V AAA sau de catre un USB 5V.

Avantajul unui asemenea accesoriu este acela ca se poate folosi in mai multe locatii, acasa, la birou, iar exemplele pot continua.

Asadar, dupa cum se poate vedea, cei care isi aleg in zilele noastre un smartphone, pe langa acesta se mai orienteaza si spre diferite alte accesorii pentru telefonul mobil, iar unul dintre acestea este amplificatorul pentru sunet, care se poate gasi la Shopu, la un pret super atractiv.


Tags: , , ,

Leave a Reply