A inceput sezonul nuntilor

May 7, 2012 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Dupa cum stiti a inceput sezonul nuntilor. Pepe si Raluca Pastrama au dat startul, cu o nunta foarte mediatizata care a fost transmisa pe toate posturile tv si acum inca se mai vorbeste de nunta celor doi. A urmat nunta unei alte vedete si mamica a trei tripleti, Nicoleta Luciu. Se pare ca anul acesta vom avea un sezon incarcat, plin de nunti. Se zvoneste ca anul acest va face nunta si Ilie Nastase cu iubita lui. Le va mai bate clopotele de nunta anul aceasta lui Ovidiu Lipan Tandarica, Delia Matache, Dana Rogoz sau Teo Trandafir.

Dupa parerea mea, nunta este cel mai important si cel mai emotionat eveniment din viata unor tineri, astfel ca miresele trebuie sa fie antente ce rochii de mireasa isi aleg. Trebuie sa arate divin la nunta lor, iar miri trebuie sa fie la acelasi nivel.

Pentru a gasi rochia de mireasa perfecta, trebuie sa tii cont de tendintele care sunt in acel sezon, dar si de ce ti se potriveste tie cel mai bine. Poti merge la prezentari de rochii de mireasa, trebuie sa acorzi o mai mare atentie revistelor de moda, siteurilor specializate pentru a sti cu exactitatea ce se poarta.

Cand probati rochia este bine sa aveti langa voi o persoana serioasa si de incredere, cu un simt estetic dezvoltat. Majoritatea femeilor prefere mama, sora sau domnisoarele de onoare. Este bine sa aveti o astfel de persoana langa voi pentru a va sfatui impreuna ce rochie sa alegeti.

Pentru tendintele din anul acetsa va sfatuiesc sa vizitati rochii 2012.


Tags: , , ,

Leave a Reply