3 materiale pentru acoperiș pe care trebuie să le ai în vedere

May 3, 2022 | By ianculescul | Filed in: D'ale lu' Ianculescul.

Dacă te-ai decis că a sosit timpul să faci anumite lucrări de renovare a acoperișului casei tale, ori poate că acum îl construiești pentru prima oară, știi poate deja că trebuie să acorzi cât mai multă atenție materialului folosit, astfel încât să faci o alegere cât mai bună.

Iar pentru a te ajuta să faci această alegere inspirată, am decis ca în următoarele rânduri să îți prezentăm 3 materiale pentru acoperiș pe care trebuie să le ai neapărat în vedere. Iată care sunt acestea:

Țiglă metalică

Probabil că ai observat că tot mai multe clădiri au un acoperiș realizat din țiglă metalică. Ei bine, acest lucru nu este întâmplător. Țigla metalică oferă numeroase beneficii iar prețul accesibil reprezintă unul dintre acestea.

Raportul calitate/preț pe care o țiglă metalică bună îl oferă este genial, iar de aceea majoritatea persoanelor preferă să o folosească pentru construirea acoperișurilor.

De asemenea, este un material durabil, disponibil într-o gamă variată de modele de design, are o greutate redusă, iar avantajele țiglei metalice nu se opresc aici. Le poți descoperi și tu alegând să folosești țigla metalică din oferta Liner Ecomet iar astfel fără dar sau poate te vei convinge că ai făcut o alegere bună.

Vei avea parte de suportul necesar pentru a face o alegere cât mai reușită, precum și de o ofertă completă de materiale pentru acoperiș, în care sunt incluse de asemenea și toate accesoriile necesare pentru a obține un acoperiș calitativ și durabil.

Țiglă ceramică

Apoi, o altă opțiune foarte bună pe care o poți avea în vedere este și țigla ceramică. Aceasta este, la rândul său, o variantă ce te va încânta prin rezistența sa foarte ridicată.

Durabilitatea țiglei ceramice poate fi de o viață întreagă, iar un acoperiș realizat cu acest material cu siguranță nu va necesita prea des intervenții de întreținere sau reparații.

Cu toate acestea, țigla metalică prezintă și anumite dezavantaje. Prețul nu foarte accesibil ar putea fi unul dintre ele, la fel și greutatea sa ridicată ce va pune presiune pe structura clădirii, iar astfel pot apărea diferite probleme ca și consecință.

Dar, punând în balanță atât avantajele cât și dezavantajele, trebuie totuși să ai în vedere și această opțiune deoarece țigla ceramică reprezintă în continuare o opțiune grozavă pentru construirea unui acoperiș.

Tablă cutată

În schimb, dacă nu dispui de un buget foarte generos, asta nu înseamnă că trebuie să compromiți calitatea acoperișului construit. Drept urmare, recomandarea noastră este să ai în vedere și tabla cutată, deoarece aceasta te poate ajuta să obții un acoperiș atrăgător și durabil, așa cum probabil că îți dorești.

Vei găsi în oferta LinerEcomet.ro tablă cutată cu o grosime de 0.5 mm ce îți garantează o bună rezistență în timp, așa că sigur ar putea fi o opțiune potrivită și pentru tine. Pentru proiectele mici este, de asemenea, o alegere foarte rentabilă.

Alege oricare dintre aceste 3 materiale pentru acoperișuri și vei reuși astfel să construiești un acoperiș funcțional, calitativ și mai ales durabil, de care te vei bucura apoi timp de zeci de ani de avantajele oferite de acestea.


Tags: , ,

Leave a Reply