D'ale lu' Ianculescul

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori si distractie pentru petrecerea copiilor!

Acest tip de divertisment poate fi obtinut cu ajutorul celor mai cunoscute personaje din desene animate sau cu cel al ursitoarelor. Cele din urma sunt excelente pentru un botez inedit, unde invitatii sa aiba parte de distractie si multa emotie. Despre cum poti obtine acest tip de divertisment vom discuta mai jos.

Paradisul personajelor este locul din care poti cere ajutor atunci cand crezi ca petrecerea copiilor are nevoie de mai multa animatie. Firma iti pune la dispozitie servicii complete si pachete pe care sa le alegi in functie de petrecerea dorita. Exista pachete speciale pentru aniversari, cat si pentru nunti si botezuri. Pe langa acestea, mai poti solicita si servicii de aranjamente cu baloane – ideale pentru orice petrecere, la orice varsta.

Site-ul cuprinde detaliat toate serviciile pe care le poti solicita. Nasii se pot ocupa de ursitoare, parintii se pot ocupa de un animator, iar in programele lor sa se regaseasca tot necesarul pentru o petrecere deosebita.

Veti avea parte de multa distractie, cei mici vor fi tratati corespunzator varstei lor, iar adultii vor putea sta linistiti privindu-i pe cei mici cum se distreaza. Pachetele pentru care poti opta sunt cele de Animatie, Ursitoare Gold Plus sau Bebe Gold. Despre fiecare in parte vei vedea detalii in urmatoarele randuri.

Pachete complete pentru fiecare petrecere

In cadrul Paradisul Personajelor ai parte de pachetul Animatie care presupune 4 ore + 1 ora gratis. In acest program sunt incluse modelaj de baloane, pictura pe fata, joculete si concursuri interactive. Urmatorul pachet pe care il poti solicita este cel pentru Ursitoare Gold Plus.

Acesta include interpretare live si microfoane wireless, un spectacol inedit realizat de 3 ursitoare bune si una rea cu rol comic, text personalizat si un cadou, pernuta bebelusului, portretul bebelusului, tun de confetti si petale de flori, alaturi de modelajul de baloane.

Cel mai complex pachet este Bebe Gold, un pachet special pentru nunti si botezuri. Acesta cuprinde pachetul Ursitoare Gold Plus, un animator la alegere pentru 5 ore, masina de baloane si atelier de creatie. Ai mai multe detalii aici.

Fiecare petrecere poate fi transformata intr-una inedita si plina de distractie. Personajele sunt profesioniste in acest domeniu, reusind sa ofere un impuls de divertisment oricarui adult sau copil.

Servicii diverse pentru orice preferinta

Paradisul Personajelor iti ofera posibilitatea de a opta pentru servicii diverse care sa completeze orice preferinta. Poti alege intre Ursitoare Traditionale, Ursitoare Clasice, animatie pentru copii, pinata, masina cu bule, aranjamente speciale cu baloane, karaoke pentru copii, atelier de creatie, baloane jumbo, crazy hair sau tricouri personalizate.

Toate acestea pot fi solicitate atat in cadrul petrecerilor pentru copii, cat si in cazul aniversarilor adultilor, nuntilor sau botezurilor. Pentru a putea contacta echipa de profesionisti, vezi aici toate serviciile si cum le poti obtine.

Related Posts

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Leave a Reply