D'ale lu' Ianculescul

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori si distractie pentru petrecerea copiilor!

Acest tip de divertisment poate fi obtinut cu ajutorul celor mai cunoscute personaje din desene animate sau cu cel al ursitoarelor. Cele din urma sunt excelente pentru un botez inedit, unde invitatii sa aiba parte de distractie si multa emotie. Despre cum poti obtine acest tip de divertisment vom discuta mai jos.

Paradisul personajelor este locul din care poti cere ajutor atunci cand crezi ca petrecerea copiilor are nevoie de mai multa animatie. Firma iti pune la dispozitie servicii complete si pachete pe care sa le alegi in functie de petrecerea dorita. Exista pachete speciale pentru aniversari, cat si pentru nunti si botezuri. Pe langa acestea, mai poti solicita si servicii de aranjamente cu baloane – ideale pentru orice petrecere, la orice varsta.

Site-ul cuprinde detaliat toate serviciile pe care le poti solicita. Nasii se pot ocupa de ursitoare, parintii se pot ocupa de un animator, iar in programele lor sa se regaseasca tot necesarul pentru o petrecere deosebita.

Veti avea parte de multa distractie, cei mici vor fi tratati corespunzator varstei lor, iar adultii vor putea sta linistiti privindu-i pe cei mici cum se distreaza. Pachetele pentru care poti opta sunt cele de Animatie, Ursitoare Gold Plus sau Bebe Gold. Despre fiecare in parte vei vedea detalii in urmatoarele randuri.

Pachete complete pentru fiecare petrecere

In cadrul Paradisul Personajelor ai parte de pachetul Animatie care presupune 4 ore + 1 ora gratis. In acest program sunt incluse modelaj de baloane, pictura pe fata, joculete si concursuri interactive. Urmatorul pachet pe care il poti solicita este cel pentru Ursitoare Gold Plus.

Acesta include interpretare live si microfoane wireless, un spectacol inedit realizat de 3 ursitoare bune si una rea cu rol comic, text personalizat si un cadou, pernuta bebelusului, portretul bebelusului, tun de confetti si petale de flori, alaturi de modelajul de baloane.

Cel mai complex pachet este Bebe Gold, un pachet special pentru nunti si botezuri. Acesta cuprinde pachetul Ursitoare Gold Plus, un animator la alegere pentru 5 ore, masina de baloane si atelier de creatie. Ai mai multe detalii aici.

Fiecare petrecere poate fi transformata intr-una inedita si plina de distractie. Personajele sunt profesioniste in acest domeniu, reusind sa ofere un impuls de divertisment oricarui adult sau copil.

Servicii diverse pentru orice preferinta

Paradisul Personajelor iti ofera posibilitatea de a opta pentru servicii diverse care sa completeze orice preferinta. Poti alege intre Ursitoare Traditionale, Ursitoare Clasice, animatie pentru copii, pinata, masina cu bule, aranjamente speciale cu baloane, karaoke pentru copii, atelier de creatie, baloane jumbo, crazy hair sau tricouri personalizate.

Toate acestea pot fi solicitate atat in cadrul petrecerilor pentru copii, cat si in cazul aniversarilor adultilor, nuntilor sau botezurilor. Pentru a putea contacta echipa de profesionisti, vezi aici toate serviciile si cum le poti obtine.

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Service GSM pentru reparatiile mobilului tau

Telefoanele mobile se defecteaza destul de des si problemele sunt relativ comune in toate cazurile. La fel ca la orice alt dispozitiv, acesta poate avea diferite moduri de…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *