D'ale lu' Ianculescul

Sănătatea ochilor primează! Mai multe detalii despre ramele de ochelari, aici

Orele lungi petrecute în fața calculatorului, a telefonului sau a altui ecran sunt extrem de dăunătoare vederii. Poate că există printre dumneavoastră persoane care deja au sesizat o sensibilitate a ochilor. Dacă simțiți că oboseala vă copleșește atunci când sunteți la birou și că filmul pe care îl vizionați nu vă aduce relaxare, ci mai degrabă vă obosește din cauza disconfortului provocat de vedere, atunci poate ar fi cazul să faceți un control.

Problemele de vedere sunt din ce în ce mai comune, tocmai de aceea este indicat ca fiecare dintre noi să meargă la un consult de specialitate cel puțin o dată pe an. Totuși, unele persoane nu dau o importanță prea mare acestor probleme, gândindu-se la prețul costisitor al unei consultații. Aflați că la EXPERTOPTIC puteți beneficia de consultații gratuite.

Ochelari de vedere de la EXPERTOPTIC

Din păcate, ne gândim să beneficiem de un consult abia după ce problemele grave s-au instalat deja. Oboseala constantă, usturimea ochilor, durerile de cap și vederea încețoșată sunt semne alarmante că ceva nu este în regulă.

Nu trebuie să trecem cu vederea aceste simptome, ci să ne programăm cât mai rapid pentru o consultație. Dacă rezultatul testului confirmă că sunt necesari ochelarii de vedere, atunci realizăm cât de gravă este situația și începem căutarea.

O pereche de ochelari de vedere reprezintă o investiție pe termen lung. Nu faceți rabat de la calitate când vine vorba de aceste accesorii. Lentilele trebuie să aibă dioptriile corespunzătoare pentru problemele pe care le aveți, iar ramele trebuie să fie rezistente. EXPERTOPTIC are variante pentru toate preferințele. În acest sens, vezi mai multe detalii despre ramele noastre de ochelari aici.

Ochelari cu rame rezistente de la branduri precum Ray-Ban, Guess, Vogue, Nina Ricci, Police sau Givenchy sunt disponibili în stocurile magazinelor de optică medicală EXPERTOPTIC. Veți avea garanția că faceți o alegere de care vă veți bucura mult timp de acum încolo.

Lentilele de contact – o alternativă excelentă

Atunci când află că trebuie să poarte ochelari, unele persoane devin îngrijorate. Se gândesc, în principal, că înfățișarea lor se va schimba. Noul accesoriu va fi prezent cu ei un timp îndelungat și va deveni parte din look-ul lor de zi cu zi. Dacă nici dumneavoastră nu sunteți tocmai un fan înrăit al ochelarilor de vedere, aflați despre o variantă alternativă. Lentilele de contact sunt la fel de eficiente precum ochelarii de vedere.

EXPERTOPTIC vă poate ajuta și când vine vorba despre lentile de contact. Asadar, fie căutați

rame ochelari Suceava, fie lentile, în magazinele EXPERTOPTIC veți găsi variantele dorite. Stocurile celor 6 magazine de optică medicală din 5 orașe ale țării (două în Botoșani, Piatra Neamț, Suceava, Rădăuți și Fălticeni) sunt în permanență actualizate cu lentile de diferite dioptrii. Tot de aici puteți achiziționa și lentile cosmetice, soluții pentru întreținere și lacrimi artificiale pentru hidratarea corectă a ochilor.

EXPERTOPTIC vă oferă servicii și produse profesionale

Pe lângă lentile și ochelari de vedere, EXPERTOPTIC vă pune la dispoziție și ochelari de soare. Stilurile diferă, de aceea modelele existente sunt dintre cele mai diverse. Alegeți să vă protejați vederea de razele puternice ale soarelui cu o pereche de ochelari de înaltă calitate.

Reparațiile pot fi efectuate în același loc. Dacă aveți nevoie să schimbați ramele lentilelor dumneavoastră, ați pierdut una dintre pernițele pe care se sprijină ochelarii sau un șurub, apelați cu încredere la EXPERTOPTIC.

Specialiștii care vă așteaptă în incinta magazinelor sunt nerăbdători să vă ajute cu orice problemă întâmpinați. Experiența lor vă va fi de mare ajutor în momentul în care veți alege perechea de ochelari. Profitați din plin de sfaturile acestora!

Nu mai stați pe gânduri! Problemele de vedere pot fi ținute în frâu dacă sunt identificate la momentul oportun. Programați-vă la EXPERTOPTIC pentru o consultație gratuită direct de site-ul www.expertoptic.ro. O gamă variată de ochelari de soare și de vedere vă așteaptă!

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2:0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *