D'ale lu' Ianculescul

Epilare definitivă în Bistrița și alte servicii de beauty disponibile prin intermediul lui Stailer

Eliminarea părului nedorit poate fi un proces dificil. Mai ales pentru acele femei care nu suportă epilatul cu ceară. Durerile sunt suportate cu greu; acestea persistă un scurt timp.

Dar ce folos că luna următoarele procedura trebuie repetată? Oricum ar fi, epilatul cu ceară nu este o soluție preferată de toate femeile. În acest caz există diferite proceduri de epilare definitive, care elimină părul nedorit, lăsând o piele catifelată pentru mult timp.

Toate aceste proceduri se fac în cadrul unui salon cu servicii calitative pe care îl poți găsi prin intermediul lui Stailer. Având această platformă la dispoziție, poți opta pentru un salon care oferă o ședință de epilare definitiva in Bistrita sau în alte 40 de orașe. Poate fi accesată de oriunde, iar saloanele înregistrare îți vor fi afișate de îndată.

Platforma Stailer, ușor de accesat

Accesând Stailer te vei bucura să afli că nu trebuie să mai faci rost de numerele de telefon de la saloane pentru a te programa. Prin câteva click-uri vei putea să te programezi când vrei. De asemenea, îți asiguri locul la epilare sau la make-up. Acum că totul se poate face din fața unui computer conectat la internet, îți va fi mult mai ușor să-ți găsești salonul.

Înainte de a-ți crea propriu-zis un cont de utilizator, poți să-ți faci o programare rapidă. Vei vedea astfel dacă într-adevăr funcționează. Poți să vezi în timp real programului cosmeticienei pentru a putea stabili o întâlnire. Nu mai trebuie să-ți iei liber de la job sau să alergi pentru a avea parte de serviciul dorit.

Stailer a luat naștere din dorința renunțării la vechile metode de programare fizică sau la telefon. Direct de pe telefon sau computer, serviciul de beauty preferat de tine poate fi accesat mai ușor.

Aplicația Stailer, oriunde cu tine

Să spunem că a intervenit o chestiune urgentă și trebuie să apelezi la un salon de coafura in Bistrita sau Iași. Ce faci dacă nu ai laptopul lângă tine și trebuie să fii gata la o anumită oră? Intri pe Stailer, bineînțeles. Aplicația, ca alternativă la platformă. O poți descărca din App Store, Google Play sau App Gallery gratuit și te poți servi de ea oricând. Ai rezolvat problema imediat și poți sta liniștit/ă.

Îți poți seta un reminder accesând setările telefonului pentru a fi anunțată în prealabil de programarea făcută. Când ora întâlnirii se apropie, aplicația te va notifica de îndată. Fă din această experiență una de care să te bucuri și să revii cu plăcere de fiecare dată la salonul găsit cu ajutorul lui Stailer.

Programările sunt nelimitate pe această aplicație. Poți avea grijă și de cunoștințele tale în ceea ce privește serviciile de styling sau beauty. Sunt cazuri în care unele persoane au renunțat în a mai apela la un salon.

Tocmai că experiențele anterioare nu au fost chiar așa de pozitive și au rămas cu un gust amar. Dar cu Stailer aceste lucruri nu mai au cum să se repete. Tu și cunoscuții veți avea parte doar de saloane premium și servicii complete. 

Contact:

support@stailer.ro

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *