D'ale lu' Ianculescul

Gaminvest este o agenție de imobiliare din Oradea care te ajută să vinzi sau să cumperi eficient

Atunci când vine vorba despre agenți imobiliari, părerile sunt împărțite. Unele persoane își doresc să vândă pe cont propriu un imobil sau un teren, mergând pe premisa că se pot descurca la fel de bine. Nu mai trebuie să plătească nici un comision și cu ajutorul site-urilor de vânzări vor vinde proprietatea într-un timp cât mai scurt.

În realitate însă vorbim despre o întreagă procedură ce necesită timp și energie, cât și cunoștințe în domeniu. Oamenii care își vând singuri o proprietate au tendința de a-și supraevalua bunul sau devin subiectivi, mai ales dacă vorbim despre niște sentimente de atașare la mijloc. În plus, nu au timpul necesar pentru a cerceta piața și a vedea prețurile în funcție de perioadă, astfel că riscă să rămână cu bunul nevândut.

În plus, optează pentru site-uri unde anunțurile sunt gratis, fapt pentru care și aria de acoperire a clienților este mai mică. Anunțul nepromovat se pierde cu timpul.

O alternativă mult mai avantajoasă este de a apela la o agentie de imobiliare din Oradea sau din alt oraș pentru că cei din domeniu vin cu o experiență în spate, iar rezultatele vor fi mult mai promițătoare. 

Gaminvest vine cu soluții în optimizarea procesului de vânzare sau cumpărare

Gaminvest.ro este o agenție imobiliară ce are experiență vastă în acest domeniu. În contextul în care dorești să vinzi o proprietate, echipa de aici te ajută pas cu pas. Îți promovează proprietatea, preluând întregul portofoliu: prezintă imobilului fiecărui potențial cumpărător, sunt prezenți la fiecare vizionare, pot negocia, se pot prezenta alături de tine la biroul de notariat inclusiv la procesul de tranzacționare.

În schimb tu vei economisi timp prețios și vei avea parte de o vânzare într-un timp cât mai scurt.

Atât timp cât vei apela la o agenție imobiliară cu experiență, probabilitatea de a vinde terenul sau locuința pe care o ai este mult mai mare. În plus, vei obține și un preț corect, având în vedere că agenții imobiliari sunt obiectivi și au studiat piața în prealabil.

Cu ce servicii mai vine Gaminvest

Gaminvest este o agenție ce vine cu servicii complexe și nu se ocupă doar de vânzarea sau achiziționarea unor imobile sau terenuri. Vine la pachet și cu serviciul de înființări firme, unde cei care doresc să își deschidă un SRL sau un PFA pot apela cu încredere la echipa de aici. Astfel vor evita cozile la ghișee sau birocrația. Gaminvest poate deschide o firmă în 4-5 zile lucrătoare, online.

De asemenea mai dețin și serviciul de contabilitate și oferă soluții complete financiar contabile pentru companii. Vorbim aici de contabilitate primară și fiscală, de servicii de certificare și fiscalitate, expert contabil și servicii operaționale de salarizare.

Așadar, vorbim de o agenție cu experiență, ce deține o echipă întreagă de experți în toate aceste domenii. Indiferent de serviciul de care ai nevoie, Gaminvest îți poate deveni partener de încredere.

Date de contact:

+4 0359 481 084

contact@gaminvest.ro

Related Posts

Jamaica, un paradis al experiențelor autentice

Jamaica este mult mai mult decât o destinație turistică, este o invitație la a trăi, a simți și a experimenta, unde lucrurile mărunte din viață devin extraordinare. Nu…

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Leave a Reply