D'ale lu' Ianculescul

Gaminvest este o agenție de imobiliare din Oradea care te ajută să vinzi sau să cumperi eficient

Atunci când vine vorba despre agenți imobiliari, părerile sunt împărțite. Unele persoane își doresc să vândă pe cont propriu un imobil sau un teren, mergând pe premisa că se pot descurca la fel de bine. Nu mai trebuie să plătească nici un comision și cu ajutorul site-urilor de vânzări vor vinde proprietatea într-un timp cât mai scurt.

În realitate însă vorbim despre o întreagă procedură ce necesită timp și energie, cât și cunoștințe în domeniu. Oamenii care își vând singuri o proprietate au tendința de a-și supraevalua bunul sau devin subiectivi, mai ales dacă vorbim despre niște sentimente de atașare la mijloc. În plus, nu au timpul necesar pentru a cerceta piața și a vedea prețurile în funcție de perioadă, astfel că riscă să rămână cu bunul nevândut.

În plus, optează pentru site-uri unde anunțurile sunt gratis, fapt pentru care și aria de acoperire a clienților este mai mică. Anunțul nepromovat se pierde cu timpul.

O alternativă mult mai avantajoasă este de a apela la o agentie de imobiliare din Oradea sau din alt oraș pentru că cei din domeniu vin cu o experiență în spate, iar rezultatele vor fi mult mai promițătoare. 

Gaminvest vine cu soluții în optimizarea procesului de vânzare sau cumpărare

Gaminvest.ro este o agenție imobiliară ce are experiență vastă în acest domeniu. În contextul în care dorești să vinzi o proprietate, echipa de aici te ajută pas cu pas. Îți promovează proprietatea, preluând întregul portofoliu: prezintă imobilului fiecărui potențial cumpărător, sunt prezenți la fiecare vizionare, pot negocia, se pot prezenta alături de tine la biroul de notariat inclusiv la procesul de tranzacționare.

În schimb tu vei economisi timp prețios și vei avea parte de o vânzare într-un timp cât mai scurt.

Atât timp cât vei apela la o agenție imobiliară cu experiență, probabilitatea de a vinde terenul sau locuința pe care o ai este mult mai mare. În plus, vei obține și un preț corect, având în vedere că agenții imobiliari sunt obiectivi și au studiat piața în prealabil.

Cu ce servicii mai vine Gaminvest

Gaminvest este o agenție ce vine cu servicii complexe și nu se ocupă doar de vânzarea sau achiziționarea unor imobile sau terenuri. Vine la pachet și cu serviciul de înființări firme, unde cei care doresc să își deschidă un SRL sau un PFA pot apela cu încredere la echipa de aici. Astfel vor evita cozile la ghișee sau birocrația. Gaminvest poate deschide o firmă în 4-5 zile lucrătoare, online.

De asemenea mai dețin și serviciul de contabilitate și oferă soluții complete financiar contabile pentru companii. Vorbim aici de contabilitate primară și fiscală, de servicii de certificare și fiscalitate, expert contabil și servicii operaționale de salarizare.

Așadar, vorbim de o agenție cu experiență, ce deține o echipă întreagă de experți în toate aceste domenii. Indiferent de serviciul de care ai nevoie, Gaminvest îți poate deveni partener de încredere.

Date de contact:

+4 0359 481 084

contact@gaminvest.ro

Related Posts

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Service GSM pentru reparatiile mobilului tau

Telefoanele mobile se defecteaza destul de des si problemele sunt relativ comune in toate cazurile. La fel ca la orice alt dispozitiv, acesta poate avea diferite moduri de…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *