D'ale lu' Ianculescul

Proiect de casă pasivă – iată de ce este mai rentabilă și cine construiește astfel de casă

În vremurile tot mai mult dominate de grija față de costuri și de accesibilitatea resurselor precum cele de energie, ne preocupăm cu multă rigurozitate despre tipul de casă în care să investim. Desigur, să fie cu etaj și cu un număr generos de camere. Cum rămâne însă pe termen lung cu ce presupune costurile de întreținere?

În schimbul clasicelor case se pare că vom prefera mai degrabă proiect casa pasiva. Despre acesta aflăm mai multe și de la constructorul Litarh.

Ce înseamnă mai exact o casă pasivă?

Este o casă ce este construită într-un mod eficient. Printr-un mod eficient ne referim la o construcție ce menține întotdeauna căldura. Consumul de energie necesar încălzirii este de sub 15 kWh/m² anual.

Pereții exteriori, cât și acoperișul sunt formați din materiale ce izolează termic. În acest sens, aerul din casă este stabilit la o temperatură acceptabilă, fără a face risipă. Cert este că o casă pasivă nu face abstracție când vorbim de calitate și confort.

O casă pasivă vine la pachet cu și mai multe avantaje

O astfel de casă înseamnă costuri reduse. Datorită sistemelor de ventilație încorporate cu o funcție ce recuperează căldura, schimbul de aer de la interior la exterior nu este pierdut și consumul nu crește. Costurile nu vor fi depășite în niciun fel.

În plus, această casă este și una prietenoasă cu mediul înconjurător. Știați că într-o notă comparativă cu o casă clasic construită una pasivă are cu până la 75% mai mici costurile de întreținere? Dacă ne raportăm la casele vechi diferenta este enormă, de 90%.

Litarh are un vast portofoliu de case pasive construite

Când se ia în considerare o astfel de casă, trebuie de luat în calcul și dezvoltatorul. Acesta reprezintă unul dintre principalele ținte la care clientul trebuie să se gândească și despre care să se informeze. Casa pasivă va fi eficientă așa cum vă doriți doar dacă sunt respectate principiile de construire.

Spre exemplu, alegerea locului viitoarei case pasive este la fel de importantă ca și modul în care aceasta este construită. Casa cu sistem de energie solară încorporată nu trebuie să fie amplasată într-un loc ferit de razele soarelui. Să nu fie umbrită nici de construcțiile vecine, dar să aibă și sisteme eficiente de umbrire și ferestre generoase la sud sunt câteva detalii de menționat aici. De toate acestea se asigură arhitectul, iar constructorul trebuie să respecte întocmai.

Litarh este un dezvoltator care se ocupă cu succes de construirea caselor pe structură din lemn. Experiența în domeniu este ea însăși recomandarea pentru această echipă, cu numeroase proiecte de case pasive, duse la bun sfârșit, atât în țară, cât și în străinătate.

Accesând pagina oficială veți putea consulta și fotografiile cu titlu de prezentare, dar și să solicitați o ofertă. Mărturii ale unor clienți fericiți stau la baza formării încrederii în acest brand. Garanția calității este certificată și de colaboratorii Litarh care atestă modul eficient și practic de muncă.

Contact: office@litarh.ro

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply