D'ale lu' Ianculescul

Cum poți avea grijă de porumbeii tăi? Alegi magazinul Produse Columbofile ca partener de încredere

Orice iubitor și crescător de porumbei știe că aceste păsări au nevoie de mai mult decât mâncare și apă. În special dacă este vorba despre porumbei care participă la concursuri. Cum ar putea un crescător să aibă grijă de porumbeii săi fără un partener de încredere de la care să comande toate produsele de care are nevoie?

Pentru cei interesați magazinul online Produse Columbofile, cu pagina oficială produsecolumbofile.ro dispune de un stoc impresionant de marfă. Categoriile de pe site se împart în funcție de brand. Fiecare știe ce este mai potrivit pentru păsările sale.

Motiv în plus pentru care vei prefera să comanzi de la ei. La magazinele de profil stocul nu este atât de vast, nici la clinicile veterinare. Pe lângă asta plasezi comanda online și scapi de câteva bătăi de cap.

Branduri disponibile și alegeri inteligente

Printre brandurile disponibile se enumeră și Belgica, Paloma, Pharma, Aviform și multe altele. Chiar dacă porumbeii nu suferă de vreo afecțiune este important să le oferi în anumite luni sau perioade din an vitamine pentru a le crește sistemul imunitar. De asemenea există și anumite planuri de tratament ce trebuie respectate înainte de concursuri. La acest magazin produse columbofile le vei găsi negreșit.

Atunci când vorbim despre porumbeii care încep să aibă schimbări în comportament, care slăbesc și nu mai au vlagă, situația poate fi destul de complicată. Important este să îi izolezi încă de la început de restul grupului. Nu vrei să riști dacă au vreo boală transmisibilă.

În ceea ce privește tratamentul vei găsi fel și fel de produse la magazinul online Produse Columbofile. Vei vedea pentru fiecare în parte descrierea și informații despre produs, pentru a ști dacă este eficient pentru fiecare situație în parte.

De asemenea poți contacta și reprezentanții pentru sugestii în cazul în care nu știi ce medicament trebuie să oferi porumbelului. Unele se dizolvă în apă, alte tratamente sunt injectabile sau sub formă de pastilă.

Pregătirea cuibului în funcție de sezon

Porumbeii nu sunt păsări foarte pretențioase sau sensibile. Au nevoie totuși de condiții anume de trai. În sezonul rece nu ar trebui ca în cuib să fie o temperatură prea scăzută pentru că riști să se îmbolnăvească toți. Indicat este să îi ferești de ger iarna și de temperaturi mult prea mari vara.

În rest este important să le oferi mâncarea și apa în boluri speciale, pe care le găsești tot la acest magazin produse columbofile. Apa ar trebui să nu fie la nivelul solului ci să fie agățată mai sus. Cuibul poate fi pregătit cu cuibare speciale în special dacă clocește ouă. De asemenea vei găsi aici și inele pentru porumbei alături de multe alte accesorii de care vei avea nevoie.

Accesează site-ul și descoperă toate produsele disponibile, comandă tot ce ai nevoie și participă la concursuri cu niște porumbei pregătiți și sănătoși. Comenzile online pot fi plasate foarte simplu și vor ajunge direct la tine acasă.

Contact:

0773 774 303.

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply