D'ale lu' Ianculescul

Cauti terenuri de vanzare Oradea? Gaminvest te ajuta sa gasesti potrivit nevoilor tale

Fie ca iti doresti sa construiesti o locuinta sau sa pui bazele unei afaceri, ai nevoie de un teren intravilan sau extravilan. Desigur, nu ai dori sa platesti mai mult decat nu face si sa aiba toate conditiile de care tu ai nevoie, in functie de ceea ce vrei sa construiesti. Aceeasi situatie se intampla si in cazul in care vrei sa vinzi un teren sau o locuinta.

In astfel de situatii este indicat sa apelezi la o firma de imobiliare indiferent daca esti cumparator sau vanzator. De departe ai parte de mai multe beneficii daca apelezi la astfel de servicii, lasand expertii in domeniu sa evalueze terenul respectiv la pretul de pe piata.

In multe cazuri persoanele care doresc sa vanda un teren sau un imobil, doresc sa o faca pe cont propriu. Insa neavand experienta in domeniu sau nefiind la curent cu noutatile, se intampla sa isi supraevalueze ceea ce doresc sa vanda, fapt pentru care nu vor avea parte de rezultatele pe care si le doresc.

Asadar, daca te gandesti la terenuri de vanzare Oradea si vrei sa primesti un pret corect, apeleaza la o firma de imobiliare. Gaminvest iti poate fi partener de incredere.

De ce nu este tocmai indicat sa vinzi pe cont propriu

Daca vrei sa vinzi pe cont propriu, atunci trebuie sa stii de la inceput faptul ca trebuie sa aloci destul de mult timp. In plus, ca si vanzator iti va fi destul de greu sa ramai obiectiv mai ales daca terenul sau locuinta are o valoare sentimentala. Cu atat mai mult iti va fi mai greu sa vinzi acel loc si va interveni supraevaluarea.

Un expert in domeniu va ramane intotdeauna obiectiv. In plus, cunoaste piata, stie sa vanda, unde sa promoveze, deci practic el se va ocupa de toate aceste detalii.

Referitor la vanzare, de obicei cei care doresc sa vanda ceva, aleg site-urile unde pot pune anunturile gratuite, iar probabilitatea de a vinde este mai mica.

Agentul imobiliar nu va face acest lucru. Va sti sa promoveze anuntul, sa il publice in zeci de site-uri ce nu sunt toate gratuite, practic va merge la sigur.

Pe de alta parte, a vinde un teren sau o locuinta nu este atat de usor pe cat pare, mai ales atunci cand intervin si factorii juridici. In unele cazuri este nevoie de interventia avocatului sau notarului.

Iata doar cateva dintre motivele pentru care nu este indicat sa vinzi pe cont propriu.

Gaminvest – agentie imobiliara cu experti si experienta in domeniu

Odata ce vei accesa pagina de la gaminvest.ro, vei putea observa ca poti colabora cu o firma experta in domeniu.

Gasesti aici foarte multe servicii avantajoase pentru tine.

Indiferent de ceea ce doresti, expertii de aici se vor ocupa de toate discutiile, de vizionarea imobilului, de acte cat si de negociere. Ceea ce inseamna ca tu nu mai trebuie sa iti investesti timpul atat de mult. Lasa expertii sa se ocupe si vei avea de castigat.

Date de contact:

+4 0359 481 084

contact@gaminvest.ro

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei¬†salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply