D'ale lu' Ianculescul

Service pentru reparatiile smarphone-urilor Apple si Samsung

Probleme cu smartphone-ul tau? Nu trebuie sa iti faci griji, deoarece acesta poate fi reparat in doar 30 de minute! La MobileFIX ai parte de cele mai bune conditii pentru repararea sau solutionarea altor probleme ale telefonului tau mobil. Acesta este un service pentru reparatiile smartphone-urilor Apple si Samsung, asadar oricare ar fi marca telefonului tau – problema poate fi rezolvata.

Foarte multe telefoane din noua generatie se pot sparge extrem de usor, sticla sa necesita inlocuire sau chiar display-ul. Pe langa aceste probleme, este posibil sa fie necesara schimbarea unor capace, a bateriei, a camerelor sau a butoanelor. Pentru a te asigura ca ai parte de cele mai bune conditii de reparare a telefonului tau, apeleaza la specialisti! MobileFIX te asteapta pentru a solutiona problemele smartphone-ului tau!

Serviciile la care poti apela in cadrul acestui service GSM sunt urmatoarele: reparatii Samsung; iPhone si iPad, inlocuire display pentru Samsung; iPhone si iPad, cat si inlocuire sticla pentru Samsung, iPhone si Apple Watch. Asadar, daca ai nevoie de un nou display iPhone sau o alta marca, poti trimite telefonul la MobileFIX!

Toate preturile sunt afisate pe site

Site-ul mobilefix.ro iti ofera acces la toate preturile privind inlocuirea sticlei sau a display-ului pentru telefonul tau. In materie de reparatii, pretul iti va fi comunicat dupa ce se stabileste diagnosticul corect al telefonului.

Daca ai o problema cu smartphone-ul tau si vrei ca MobileFIX sa se ocupe de el, poti consulta lista de preturi disponibila la fiecare marca. Telefonul va fi reparat in maxim 30 de minute, service-ul fiind pregatit cu toate piesele necesare.

Nu vei plati alt pret decat cel stabilit si nici nu vei avea o surpriza privind suma acestuia. Consulta de pe site lista preturilor si vei vedea suma platita pentru inlocuirea sau schimbarea display-ului, cat si a sticlei smartphone-ului tau.

Desi telefoanele din gama Apple sunt destul de greu de reparat, la MobileFIX poti apela la service iPhone. Solutionarea problemelor se face prin interventia specialistilor acestui brand, telefonul tau fiind in siguranta pe tot parcursul reparatiei.

In plus, vei beneficia bineinteles si de garantia reparatiei. In acest caz este vorba de schimbarea display-ului original, sticla, capacul din spate, bateria, camera, mufa de incarcare, butoanele sau casca.

Doua modalitati disponibile pentru ca telefonul sa ajunga la service

La MobileFIX beneficiezi de doua modalitati pentru ca telefonul tau sa ajunga pe mana specialistilor. Prima este prezenta ta fizica la unul dintre cele 4 puncte de lucru din tara. Ai la dispozitie service-ul din Bucuresti, Cluj, Brasov si Constanta. In cazul in care nu te afli in aria acestor 4 orase, a doua modalitate este trimiterea telefonului la service.

Telefonul va fi trimis prin curier dupa diagnosticarea telefonica a problemei. Pentru a-l trimite este necesar sa urmezi cativa pasi pe care ii gasesti pe site. In majoritatea cazurilor, dispozitivul este reparat si trimis inapoi in aproximativ 48 de ore, insa acest lucru se stabileste in functie de problema reala a mobilului.

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply