D'ale lu' Ianculescul

Depaseste orice obstacol cu ajutorul Centrului PsihArt

Impactul stresului asupra ta

Viteza ametitoare cu care se desfasoara totul in jur si neprevazutul care pandeste la orice pas pot avea un impact extrem de mare asupra psihicului uman. Situatiile imprevizibile din ultimii doi ani, precum izbucnirea pandemiei cauzate de virusul SARS-CoV-2  sau declansarea razboiului din Ucraina, au jucat un rol important in mentalul colectiv, generand un val de frica la nivel global.

Astfel de evenimente negative nu fac altceva decat sa accentueze insecuritatile tuturor. In plus, fiecare om are la randul sau, un bagaj emotional pe care l-a acumulat de-a lungul vietii, iar acestea, impreuna cu stresul si efectele ultimelor situatii cu care s-a confruntat omenirea, pot avea urmari semnificative la nivel psihic si implicit asupra starii de sanatate.

Pentru a depasi evenimentele neplacute si pentru a evita blocajele care pot interveni pe parcurs, este necesar sa ceri ajutorul unui psihoterapeut Bucuresti.

Problemele cu care se pot confrunta oamenii

Centrul Psihologic PsihArt iti ofera sprijinul de care ai nevoie in perioadele dificile din viata si sustine procesul de dezvoltare personala. Nu este nevoie sa treci singur prin momentele grele.

Echipa de psihologi PsihArt te asteapta la cabinetul din Bucuresti pentru a te ajuta sa depasesti problemele pe care le intampini si sa vindeci ranile in urma unor experiente dureroase.

Cu cat consumul de ordin psihic, fizic si emotional se intensifica, cu atat cresc sansele de a te confrunta cu anxietatea sau de a intra intr-o stare depresiva. Foarte multe persoane au tendinta de a fugi de probleme, de a ascunde traumele pe care le au si de a se inchide in sine, insa acest fapt nu reprezinta o solutie, ci dimpotriva.

Lupta pe care oamenii o duc zilnic pentru a depasi toate obstacolele poate deveni stresanta si obositoare, iar treptat, poate duce la burnout. Aceasta afectiune se manifesta prin epuizarea fizica si psihica si a ajuns să afecteze un numar tot mai mare de persoane. Din cauza sindromului burnout, chiar si activitatile obisnuite, pe care le desfasurau cu usurinta inainte, pot deveni greu de realizat.

PsihArt este alaturi de tine

De aceea, este extrem de important sa apelezi din timp la sprijinul unui specialist. Psihologii Centrului PsihArt iti stau la dispozitie la cabinetul din Bucuresti, dar si online, prin sedinte de psihoterapie individuale pentru adulti sau copii, consiliere de cuplu, evaluare psihologica, consiliere parentala, psihoterapie de familie, logopedie, psihoarmonie si tehnici terapeutice.

In plus, Centrul PsihArt va ofera o alternativa creativa si placuta a sedintelor de terapie, prin intermediul artei. Mai exact, la PsihArt, se organizeaza ateliere de pictura si desen atat pentru adulti, cat si pentru copii.

In plus, cei mici se pot bucura de terapie si prin intermediul muzicii, a teatrului si a dansului. Prin aceste tehnici, copiii pot dezvolta capacitatea de socializare si comunicare cu ceilalti, pot tine la distanta apatia, isi pot dezvolta latura creativa si, nu in ultimul rand, se pot vindeca de traume.

Nu mai neglija starea ta psihica si emotionala. Alege sa apelezi la un specialist pentru a depasi obstacolele pe care viata ti le scoate in fata, pentru a te vindeca de ranile trecutului si pentru a te dezvolta cat mai mult cu putinta. Intra pe site-ul psihart.ro pentru mai multe informatii legate de beneficiile vizitei la psiholog.

Contact:

office@psihart.ro

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply