D'ale lu' Ianculescul

Rolul pernelor auxiliare pentru automobile. De ce sunt tot mai cautate si care sunt avantajele sale

Am putea spune ca a cumpara o masina in zilele noastre este destul de usor. Putem apela la dealeri autorizati de unde avem libertatea de a alege marca de masina preferata, in functie de bugetul nostru si o putem achizitiona in cativa pasi simpli. Bineinteles, sunt si persoane care se orienteaza catre masinile noi, insa am putea spune ca cele la mana a doua sunt mai avantajoase.

Totusi, atunci cand vine vorba despre intretinerea masinii, lucrurile se schimba putin. Trebuie sa platim taxele aferente, reviziile tehnice periodice, schimbarea uleiului, a cauciucurilor, a unei piese, R.A.R. si sa mai departe.

Toate aceste lucruri costa si in permenanta trebuie sa fim constienti ca daca se strica ceva la masina, trebuie sa platim. Cu toate acestea ne ofera si confortul de care avem nevoie. Ne putem deplasa oriunde, oricand avem nevoie, devenim mai eficienti si mai practici.

Doar ca una dintre marile probleme ale Romaniei este infrastructura, care pe langa nesiguranta pe care o avem in trafic, toate gropile, drumurile si denivelarile ne pot strica masina, astfel ca trebuie sa mergem tot mai des cu masina intr-un service autorizat. In acest context, un set de perne auxiliare vine cu cateva beneficii importante.

Beneficiile pernelor auxiliare

In primul rand, un set de perne auxiliare prelungeste durata de viata a suspensiilor existente, acestea fiind protejate de socuri. Sunt montate in interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar montarea lor este foarte simpla, chiar proprietarii de masini o pot face, fara a mai apela la un service auto. Nu necesita demontarea elementelor de suspensie si asta pentru ca pernele sunt introduse cu usurinta prin golul dintre bobinele cu arc pe o masina racordata.

Dupa ce au fost montate, acestea vor functiona simplu ca un element elastic si ca amortizor de vibratii.

Pernele auxiliare Air Power sunt rezistente la ulei, dar si la diferente foarte mari de temperatura, adica pana la +80°С si -50°С.

Acestea sunt fabricate din compusi de cauciuc de inalta calitate, care au fost special proiectate pentru absorbtia socurilor.

Pernele auxiliare Air Power vor oferi un grad mare de confort la deplasarea pe drumurile care nu sunt uniforme, au capacitatea de a ridica nivelul masinii de la sol si diminueaza centrul de greutate in curbe.

Iar pentru cei care conduc cu remorca sau masina incarcata masiv, pernele au rolul de a echilibra si stabiliza mai mult masina. Asta inseamna ca si suspensia va avea o mai lunga durata de viata.

Trebuie mentionat faptul ca acestea nu sunt universal valabile. Astfel ca cei care doresc un set de perne auxiliare Air Power, pot accesa site-ul perneauxiliare.ro sau iau telefonic legatura cu echipa pentru a li se recomanda setul de perne potrivit.

Pretul acestora este de 300 de lei si au o garantie de 12 luni. Se pot livra rapid oriunde in tara, iar cei care vor monta setul vor primi si consiliere telefonica cu toate informatiile necesare.

Asadar, acest set de perne vine cu foarte multe beneficii pentru masina. Pe langa faptul ca iar suspensiile vor fi mai protejate, confortul si siguranta in trafic se vor simti imediat.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Date de contact:

0744 870 142

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply