D'ale lu' Ianculescul

Despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina

Termenul de “site de prezentare” este des folosit in randul celor care detin o afacere. Sunt cateva diferente intre un site de prezentare, un magazin online si un blog, asadar nu este un simplu website. Realizarea unei astfel de pagini web poate fi extrem de utila pentru afacerea ta, prezentandu-ti serviciile si povestea pe un site. Mai jos vei afla cateva informatii despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina.

Prima diferenta dintre un site de prezentare si un magazin online este ca nu poti cumpara. Site-ul de prezentare nu are prea multe functionalitati, ci doar ofera informatii. Se axeaza in special pe informatiile de contact, respectiv numarul de telefon, adresa sau adresele de e-mail, cat si locatia unde se afla societatea. Acestea trebuie amplasate vizibil pe pagina, pentru ca vizitatorii sa nu piarda timp cautandu-le.

Dupa cum ii spune si numele, site-ul tau trebuie sa prezinte. Mai exact, acesta are rolul de a detalia serviciile pe care le oferi. Daca prestezi anumite servicii, un site de rpezentare tip portofoliu este exact ce ai nevoie. Pentru a transforma vizitatorii in clienti este necesar ca site-ul sa fie foarte bine facut, din toate punctele de vedere. Serviciile de calitate vor reusi sa prezinte munca ta intr-o “haina” mult mai frumoasa.

Pe site-ul dehalo.ro poti cere o oferta in legatura cu nevoile tale. Functia de creare site de prezentare va fi efectuata de catre specialisti, ce vor pune in valoare munca pe care o prestezi. Despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina vei afla tot de la specialistii in domeniu, cu care vei avea o legatura stransa pe toata perioada colaborarii.

Intr-un site de prezentare trebuie sa ai o pagina principala, respectiv – Homepage. Aici vor fi directionati toti vizitatorii cand intra pe link-ul site-ului tau. Homepage-ul este urmat de paginile ce contin serviciile prestate, sectiunea “despre noi”, blog – daca este cazul si nu in ultimul rand o pagina destinata contactului.

In toate aceste pagini poti sa oferi informatiile necesare pentru ca orice potential client sa te poata contacta. Pe langa informatiile pe care le oferi, web design-ul este foarte important pentru ca va avea o contributie mare asupra clientilor. Web design-ul va fi cel care aranjeaza informatiile mai bine, care va atrage si va indemna vizitatorii sa petreaca un timp cat mai mare pe site-ul tau.

Agentia de web design dehalo.ro se poate ocupa in totalitate de site-ul tau. Fie ca este vorba de un magazin online, de un blog sau de un site de prezentare, acestea vor fi bine structurate si realizate astfel incat sa iti aduca profit.

Timpul petrecut pe anumite site-uri este influentat foarte mult de aspectul vizual si de modul in care functioneaza acesta. Asadar, pentru a atrage cat mai multi vizitatori si pentru a-i transforma in clienti, apeleaza doar la profesionisti!

Dehalo iti pune la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru a construi un site de la 0, cat si informatii despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply