D'ale lu' Ianculescul

Despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina

Termenul de “site de prezentare” este des folosit in randul celor care detin o afacere. Sunt cateva diferente intre un site de prezentare, un magazin online si un blog, asadar nu este un simplu website. Realizarea unei astfel de pagini web poate fi extrem de utila pentru afacerea ta, prezentandu-ti serviciile si povestea pe un site. Mai jos vei afla cateva informatii despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina.

Prima diferenta dintre un site de prezentare si un magazin online este ca nu poti cumpara. Site-ul de prezentare nu are prea multe functionalitati, ci doar ofera informatii. Se axeaza in special pe informatiile de contact, respectiv numarul de telefon, adresa sau adresele de e-mail, cat si locatia unde se afla societatea. Acestea trebuie amplasate vizibil pe pagina, pentru ca vizitatorii sa nu piarda timp cautandu-le.

Dupa cum ii spune si numele, site-ul tau trebuie sa prezinte. Mai exact, acesta are rolul de a detalia serviciile pe care le oferi. Daca prestezi anumite servicii, un site de rpezentare tip portofoliu este exact ce ai nevoie. Pentru a transforma vizitatorii in clienti este necesar ca site-ul sa fie foarte bine facut, din toate punctele de vedere. Serviciile de calitate vor reusi sa prezinte munca ta intr-o “haina” mult mai frumoasa.

Pe site-ul dehalo.ro poti cere o oferta in legatura cu nevoile tale. Functia de creare site de prezentare va fi efectuata de catre specialisti, ce vor pune in valoare munca pe care o prestezi. Despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina vei afla tot de la specialistii in domeniu, cu care vei avea o legatura stransa pe toata perioada colaborarii.

Intr-un site de prezentare trebuie sa ai o pagina principala, respectiv – Homepage. Aici vor fi directionati toti vizitatorii cand intra pe link-ul site-ului tau. Homepage-ul este urmat de paginile ce contin serviciile prestate, sectiunea “despre noi”, blog – daca este cazul si nu in ultimul rand o pagina destinata contactului.

In toate aceste pagini poti sa oferi informatiile necesare pentru ca orice potential client sa te poata contacta. Pe langa informatiile pe care le oferi, web design-ul este foarte important pentru ca va avea o contributie mare asupra clientilor. Web design-ul va fi cel care aranjeaza informatiile mai bine, care va atrage si va indemna vizitatorii sa petreaca un timp cat mai mare pe site-ul tau.

Agentia de web design dehalo.ro se poate ocupa in totalitate de site-ul tau. Fie ca este vorba de un magazin online, de un blog sau de un site de prezentare, acestea vor fi bine structurate si realizate astfel incat sa iti aduca profit.

Timpul petrecut pe anumite site-uri este influentat foarte mult de aspectul vizual si de modul in care functioneaza acesta. Asadar, pentru a atrage cat mai multi vizitatori si pentru a-i transforma in clienti, apeleaza doar la profesionisti!

Dehalo iti pune la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru a construi un site de la 0, cat si informatii despre site-ul de prezentare si ce trebuie sa contina.

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply