Telefoane

Ecran iPhone XS Max

De la lansarea sa in 2007, iPhone-ul a fost un produs de mare succes pentru Apple, care sustine ca a vandut peste 100 de milioane de exemplare in doar primii patru ani ai acestui dispozitiv pe piata de telefoane mobile. Cifrele pe primul trimestru al anului 2011 sunt de 18.6 de milioane de exemplare, moment in care iPhone-ul se afla in perioada sa de glorie din punct de vedere al vanzarilor in comparatie cu alte smartphone-uri la acea vreme. Unul dintre avantajele pe care Apple le-a avut, la acea vreme, a fost controlul complet asupra hardware-ului si software-ului, permitandu-le ambelor sa functioneze perfect impreuna. Avand in vedere faptul ca iPhone-ul are funcționalitatea unui telefon mobil, a unui player media portabil, a unei console de jocuri si a unui computer portabil intr-un singur dispozitiv, acesta inca ramane un dispozitiv extrem de popular printre multe tipuri de utilizatori de telefoane mobile. Motivele nu sunt greu de ghicit. iPhone-ul este un dispozitiv cu un design extrem de elegant (chiar revolutionar la vremea la care primul iPhone a aparut pe piata), are o putere de procesare mai mare fata de multe alte smartphone-uri de pe piata, un sistem de operare mult mai bun fata de Android (in opinia multor utilizatori si critici) si o multime de functii multimedia. Insa inca un lucru important pe care iPhone-ul il prezinta fata de alte dispozitive este rezistenta acestuia la cazaturi si lovituri, ceea ce este un lucru destul de important de luat in considerare. Desigur, acest lucru nu face un iPhone indestructibil, insa dispozitivul celor de la Apple nu va fi nici atat de usor de deteriorat. Mai ales avand in vedere constructia sa din materiale extrem de dure, precum aluminiul folosit pentru carcasa telefonului sau folia de protectie Corning Gorilla glass pentru protectia ecranului. 

Este nevoie de un impact suficient de dur pentru a deteriora un iPhone, insa acest lucru se poate intampla in absolut orice moment, indiferent de grija pe care o porti smartphone-ului tau. Din moment ce esti prezent pe acest articol, inseamna ca si tie ti s-a intamplat un astfel de lucru si ai nevoie urgenta de o solutie. Trebuie sa te deplasezi pana la un service de reparatii pentru a avea inlocuit ecran iphone xs max, iar noi consideram faptul ca suntem cea mai potrivita alegere pentru astfel de problema. Ne vom ocupa de inlocuirea ecranului in maxim 30 de minute, iar la finalul operatiunii vei primi si o garantie de 90 de zile pentru orice eventualitate. Te asteptam la sediul nostru. 

iPhone XS Max este un smartphone Apple, lansat in septembrie 2018. Are un ecran Super Retina OLED, HDR10, 625 nits, cu diagonala de 6.5 inch si rezolutia de 1242 x 2688 pixeli. Ruleaza sistemul de operare iOS 12 din fabrica, acesta fiind upgradabil pana la versiunea iOS 14.4. Are o dimensiune de 157.5 x 77.4 x 7.7 mm si o greutate de 208 grame.

Leave a Reply