D'ale lu' Ianculescul

Gxg Tuning- locul unde ii dai “viata” masinii tale

Dupa cum bine stim, detinerea unui autoturism de catre o persoana nu mai este un moft ci o necesitate. Beneficiile unei masini joaca un rol important in vietile noastre, mai ales ca suntem in secolul viteza.

Nevoia de a te deplasa cat mai rapid dintr-un loc in altul, calatoriile cu masina proprie, traseul zilnic spre locul de munca, toate aceste lucruri fac parte din viata noastra si necesitatea unei masini devine de cele mai multe ori prioritara.

Cand vine vorba de o masina in randul tinerilor, portofoliul preferintelor se schimba putin. Majoritatea isi doresc o masina puternica, de lux si tunata. Dupa ce isi achizitioneaza o masina, sunt in cautarea unor cunostiinte pentru a le tuna masina. Insa, metoda “stiu eu un prieten care se pricepe la tunat” nu functioneaza de fiecare data.

De ce sa apelezi la Gxg Tuning

In primul rand Gxgtuning este format dintr-o echipa de oameni profesionisti cu experienta destul de vasta  in domeniul resoftarilor auto. In al doilea rand, Gxgtuning  a fost creat din pasiune pentru chiptuning si din dorinta de a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate.

Daca iei in calcul aceste 2 aspecte, increderea cu care poti apela la ei, creste considerabil.  Este de la sine inteles ca daca apelezi la o echipa de profesionisti cu experienta si rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale.

Serviciile lor nu se axeaza doar pe un anumit segment. In portofoliul lor de adauga si diagnoza auto, chip tuning, reparatii filtru de particule, reparatii calculatoare auto inclusiv eco tuning camioane.

Dedicarea si experienta lor, garanteaza faptul ca modificarile realizate de ei nu vor afecta in mod negativ motorul masinii si componentele acestuia, iar nivelul emisiilor de gaze ramane neschimbat. Diagnoza unei masini se face cu multa atentie, iar dupa aceasta, stabilesc modificarile necesare pentru a mari puterea motorului, a creste cuplul motor si totodata de a reduce consumul.

Un alt aspect important la care orice detinator de o masina poate apela la Gxgtuning, este faptul ca ofera o garantie de 200%, asta inseamna ca poti beneficia de returnarea banilor in cazul in care nu esti multumit de rezultate.

Aceasta garantie de 200% arata faptul ca sunt foarte seriosi in ceea ce fac si au siguranta ca toti clientii vor fi multumiti de serviciile lor, pentru ca nici o companie nu si-ar pune o garantie de 200% daca nu ar lucra la standarde inalte.

Despre eco tuning camioane

Avand in vedere ca preturile combustibilului si al taxelor este intr-o continua crestere, companiile de transport sunt intr-o continua presiune. Asadar, multe companii apeleaza la varianta de eco tuning pentru a reduce costurile.

Reglarea Eco reduce consumul de combustibil cu pana la 20%, crește puterea motorului și cuplul redus la viteza medie de până la 30%, creste tractiunea si puterea si reduce costurile de intretinere.

Toate aceste facilitati le poti gasi apeland la Gxg Tuning.

Contact:  gxgchiptuning@gmail.com.

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *