D'ale lu' Ianculescul

Gospodina Vesela – refugiul viselor si al somnului linistit

Ce sa iti doresti mai mult dupa o zi obositoarea de munca si poate friguroasa, avand in vedere vremea schimbatoare, decat sa te arunci in pat si sa ai parte de un somn odihnitor sau daca nu de o relaxare bine meritata cu o carte in mana, la cald?

Orice zi vine cu noi provocari si necesita energie si chef de munca. Cum ai putea sa le indeplinesti pe toate daca nu ai parte de un somn linistit? Aportul de energie este redat de calitatea somnului. Odihna este foarte importanta, pentru ca nu suntem niste robotei ca sa lucram non-stop fara pauza.

Patul parca ne face cu ochiul de fiecare data cand ajungem acasa si numai gandul la asternuturile moi care ne pot imbratisa si in care nu putem scufunda aduce starea de somnolenta si liniste. Toate acestea sunt posibile daca asternuturile care invelesc patul si care te pot inveli si pe tine sunt moi si de o calitate superioara.

Toate elementele conteaza

Cei de la Gospodina Vesela pun la dispozitia clientilor o gama variata de produse care pot inveli orice pat din camera, cu modele deosebite de culori variate potrivite pentru toate gusturile.

De la confortul pernei, la cat de moale este lenjeria de pat, toate lucrurile conteaza. Patul si toate elementele lui formeaza un intreg care au rolul de a crea confortul necesar unui somn linistit, fara elemente care sa incomodeze.

Pe cat este de important ca asternutul sa fie moale si placut la atingere, pe atat de mult conteaza si ce fel de cearceafuri de pat alegi. Ideal este ca tot setul sa aiba acelasi material, pentru a crea o unitate intre elemente si sa fie toate la fel de comode si placute la atingere.

La Gospodina Vesela exista variante de cearsafuri colorate, cu modele care se regasesc si la seturile de lenjerii. Acestea au elastic incorporat, ceea ce permite fixarea pe saltea si intinderea pentru diferite marimi de saltea.

Modele colorate

Gama variata de modele permit asortarea cu designul din camera. O camera poate fi luminata sau poate primi o pata de culoare cu ajutorul unui imprimeu ochios care sa iasa in evidenta.  In functie de sarbatoare se poate opta pentru modele diverse care sa se potriveasca si imbraci astfel si casa, respectiv patul in straie de sarbatoare.

Primavara poate veni mai repede in casa ta decat isi face prezenta afara, prin asternuturile cu flori sau fluturasi care coloreaza privirile si intineresc sufletul prin varietatea de culori si bucuria pe care o aduce o floare in orice context.

Pentru a vizualiza toata gama puteti accesa site-ul sau ii puteti contacta la numarul de telefon 0770 894 788 sau la adresa de e-mail contact@gospodinavesela.ro. 

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei¬†salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply