D'ale lu' Ianculescul

Instalarea acasa a unui sistem de ventilatie cu recuperare de caldura – da sau ba?

In conditiile actuale, cand poluarea este la cote inalte, cand apreciem cu atat mai mult aerul sanatos, exista metode tot mai eficiente pentru a beneficia de acesta. Un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura poate fi o idee excelenta.

Nu te gandi ca esti conditionat spre exemplu de o constructie noua. In casele vechi unde sunt probleme cu umiditatea sau mucegaiul spre exemplu, cu atat mai mult instalarea unui sistem de ventilatie cu recuperare de caldura este recomandata.

Astfel de sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura vin cu o serie de avantaje la pachet. Gasesti la https://ventilatiecurecuperarecaldura.ro/ tot ce este necesar sa cunosti despre acestea, cum se instaleaza, care sunt pasii, ba chiar si estimarile de costuri. Iata ce trebuie sa stii:

  • Sistemul ales trebuie sa fie optim in functie de locul de amplasare, de suprafata casei.
  • Un astfel de sistem realizeaza admisia si evacuarea de aer in acelasi timp. Va oferi aer curat tot timpul.
  • In cazul celor care ai probleme cu nivelul de umiditate din casa, cu igrasia, condensul, un astfel de sistem regleaza microclimatul din interior.
  • Presupune economie de bani, un climat sanatos si controlabil din punct de vedere al functionarii.

Te vei intreba inainte: cat trebuie sa scot din buzunar pentru acest confort? Depinde de toti parametrii, de locatie, de suprafata totala ce trebuie ventilata. Asadar, fiecare proiect este diferit.

Conteaza si tipul exact de sistem, intrucat exista cel cu ventilatie descentralizata si cel cu ventilatie centralizata. Pot fi insa estimate costurile. In cadrul paginii ventilatiecurecuperarecaldura.ro descoperi varietate de oferte. Un cost de start este in medie de 7990 lei, sistemul aferent unei locuinte putand sa ajunga la 13100 de lei.

Costurile sunt sa spunem ceva mai mari pentru montaj si tot ce implica achizitia in sine a unui astfel de sistem. Insa pe termen lung inseamna avantaje multiple. In primul rand, a se lua in calcul ca scad costurile ce tin de sistemul de incalzire sau racire, adica cat plateai de obicei pentru incalzire sau pentru folosirea unui aer conditionat.

Conform unor estimari facute de specialistii de la ventilatiecurecuperarecaldura.ro, investitia intr-un astfel de sistem de ventilatie poate fi acoperita in medie in 4-5 ani.

Vremurile se schimba, nevoile de asemenea si in conditiile actuale cu un nivel de poluare destul de ridicat este evident ca ramane in grija fiecaruia sa opteze pentru solutii care sa redea confortul dorit. Aerul pe care il respiri este de fapt sursa calitatii vietii tale. Alege optim, un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura. Gasesti detalii aici:

0753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Harghita, Corund, nr. 836

Related Posts

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Leave a Reply