D'ale lu' Ianculescul

Cum pregatiti inmormantarea unei persoane dragi?

In cazul in care o persoana apropiata sau cineva din familia voastra s-a stins din viata si trebuie sa va ocupati de organizarea inmormantarii propriu-zise, va oferim in continuare cateva informatii in legatura cu pasii pe care ar trebui sa ii urmati in acest sens.

Daca locuiti in municipiul Bucuresti sau in judetul Ilfov puteti contacta firma de servicii funerare non stop Rarox pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare.

Iata ce aveti de facut!

  • Veti avea nevoie, in primul rand, de o serie de articole funerare specifice acestui eveniment nefericit. Si aici vorbim despre sicriu complet echipat, cruce, coroane si jerbe si multe alte asemenea produse. Totul sta la latitudinea voastra, puteti alege intre o serie de pachete funerare complete, in functie de bugetul pe care doriti sa il alocati si in functie de preferinte.
  • Luati legatura cu preotul paroh pentru a stabili detaliile cu privire la inmormantare, detalii pe care le veti transmite ulterior si agentilor de la pompe funebre pentru a avea totul pregatit pana in ziua in care are loc inmormantarea.
  • Pana in momentul inmormantarii vor fi 3 zile de priveghere a celui decedat (dupa caz), timp in care cei apropiati acestuia vor veni sa ii aduca un ultim omagiu. In dupa-amiaza fiecarei zile, preotul va tine cate o scurta slujba – stalpii.
  • In ziua inmormantarii va avea loc o slujba pentru cel trecut in nefiinta, dupa care va fi dus la cimitir in vederea ingroparii. Tot echipa de la Rarox va poate ajuta si cu transportul funerar, dar si al cortegiului funerar, la cerere.
  • Dupa ce preotul rosteste o serie de rugaciuni si se canta „Vesnica Pomenire”, se toarna vin si untdelemn peste sicriu, in timp ce este coborat in groapa.
  • In functie de zona si de obiceiurile specifice acesteia, se ofera pomana celor prezenti – fie dupa ce se oficiaza slujba la biserica, fie dupa ce decedatul este ingropat.

Cum va ajuta Rarox?

Dupa cum spuneam mai sus, Rarox va pune la dispozitie pachete funerare complete cu produse si servicii necesare in aceste situatii. Va ajuta cu furnizarea tuturor articolelor funerare, cu transportul funerar atat a decedatului, cat si al cortegiului funerar, cu intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces, dar si cu organizarea parastasului de dupa inmormantare.

Referitor la ultimul aspect, va pune la dispozitie restaurantul in cadrul caruia va avea loc parastasul, precum si alimentele necesare.

Practic, toate grijile, stresul si timpul pe care trebuie sa il alocati pentru organizarea inmormantarii ajung sub incidenta echipei Rarox. Iar voua nu va ramane decat sa va fiti mai mult alaturi de defunct, ultimele sale clipe pe pamant, ultimele clipe in care fizic il puteti vedea.

Mai multe detalii regasiti accesand site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro sau luand legatura cu unul dintre consultanti.

Related Posts

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Leave a Reply