D'ale lu' Ianculescul

E greu sa intretii o masina Ford? Cat de scumpe sunt de fapt piesele?

Am tot auzit de-a lungul timpului de la tot felul de persoane ca masinile Ford sunt greu de intretinut, ca trebuie sa ai un venit destul de bine pus la punct pentru a-ti permite o astfel de marca. Sa cred sau sa nu cred?

Eu sunt de parere ca este extrem de important sa fii atent la distribuitorul de la care achizitonezi piese auto Ford. Fiecare distribuitor are un adaos de pret, asa ca e normal ca preturile de pe piata de profil sa difere mult. O recomandare de magazin cu piese auto Ford in acest sens este comnico.ro.

Exemple cum ca piesele pentru Ford nu costa o avere

Nu mai crede tot ce spun cei din jur. Fiecare isi construieste parerile pe baza experientelor proprii, dar si pe baza bugetului de care dispune. Aceste lucruri fac intotdeuna diferenta.

Cu cat modelul de Ford pe care il detii este mai nou, cu atat mai scumpe sunt si piesele. Insa, in comparatie cu alte marci auto mai pretentioase, daca ai un Ford, automat vei iesi mai ieftin la capitolul revizie.

Uite un exemplu concret. Pentru un Ford Focus din 2012 cu motor 1.6 pe benzina pachetul de revizie te consta pana in 150 de lei. Acesta contine filtru de aer, filtru aer habitaclu si filtru de ulei.

Toate sunt produse de MANN FILTER, un reper pe piata de profil a pieselor auto ce a oferit intotdeauna calitate. Astfel de pachete de revizie sunt disponibile pe comnico.ro.

Bineinteles, acum depinde si cu cine colaborezi la capitolul executarea revizitiei. Manopera costa, deci alege si aici cu cap.

Ford este o marca de masini extrem de celebra si in Romania intocmai pentru faptul ca nu este o masina scumpa din mai toate punctele de vedere. Bineinteles, in comparatie cu modele din acelasi an de fabricatie de Dacia, Opel sau Volkswagen s-ar putea ca piesele auto Ford sa fie o idee mai scumpae. Insa nu uita de avantajele pe care le prezinta acest brand constructor de masini.

Daca esti in cautare de piese auto Arad sau oricare alta locatie din Romania, recomandarea mea pentru tine este magazinul online ComNico.ro. Regasesti in cadrul sau piese auto pentru diverse marci auto, nu doar pentru Ford. De asemenea esti intampinat cu diversitate si la capitolul model, an de fabricatie si motorizare.

Mai multe detalii regasesti pe comnico.ro.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *