D'ale lu' Ianculescul

Design si functionalitate in alegerea usilor pentru locuinta

Te gandesti sa renovezi apartamentul in care locuiesti? Doresti sa faci schimbari care sa dea acestuia un alt aspect? Atunci trebuie sa te gandesti la toate aspectele ce privesc o renovare.

Incepand de la tamplarie, usi de interior si de exterior, pereti, mobilier si pana la obiectele de decor pe care le vei achizitiona – totul consta in alegeri pe care le ai de facut. Ideal ar fi sa te implici in fiecare dintre acestea, intrucat ai posibilitatea de a-ti pune amprenta personala asupra fiecarui colt din casa.

Ce e mai important atunci cand faci o renovare este ca totul sa se imbine armonios – culori, proportii, stil de decor etc. Trebuie sa hotarasti, in primul rand, ce tip de decor iti doresti si ulterior sa optezi pentru piese care se incadreaza in respectivul decor.

Usile de interior – le alegi in functie de design sau de functionalitate?

Dupa cum spuneam anterior, totul tine de alegeri personale. Si in ceea ce priveste usile de interior, alegerea acestora nu este una usoara. Ai doua optiuni – fie tii cont de primul impuls (impactul vizual), fie tii cont de caracteristicile lor.

Bineinteles, specialistii recomanda sa studiezi cu atentie toate aspectele – incepand de la design, dimensiuni, materialele din care sunt confectionate, nivelul de izolare termica si fonica si lista poate continua in acest sens.

Magazinul online Special Doors – specialdoors.ro – te intampina cu o colectie extrem de variata in ceea ce priveste modelele de usi de interior. Regasesti aici usi confectionate din mdf, dar si modele moderne de usi din sticla, cu diverse printuri care pur si simplu iti vor lua ochii si vor transforma complet aspectul casei tale.

Usa de exterior si prima impresie asupra locuintei

Usa de exterior este prima pe care o vad oaspetii tai inainte de a intra in casa. Asadar aceasta trebuie sa reflecte personalitatea locuintei, sa fie in ton cu designul de interior.

Daca stai la apartament, opteaza pentru o usa metalica de intrare de la Special Doors. Accesand site-ul oficial https://www.specialdoors.ro/ vei descoperi o paleta larga de nuante, de la cele uzuale la cele mai deosebite, astfel incat sa o poti asorta cu usurinta la decorul interior.

Si aici trebuie sa acorzi o mare atentie rezistentei in special, dar si la gradul de izolare fonica si termica. Si asta pentru ca usa de exterior o schimbi mai rar.

Vizualizeaza intreg catalogul de modele de usi interior si exterior de la Special Doors accesand site-ul oficial al magazinului.

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply