D'ale lu' Ianculescul

Reda aspectul natural al parului cu ajutorul implantului de par!

Dintotdeauna un par frumos si sanatos ne-a dat mai multa incredere in noi. Dar ce facem in situatia in care avem probleme cu caderea acestuia? Desigur, in prima faza, incercam produse destinate prevenirii si tratarii acestei probleme. Si daca aceste produse nu dau rezultate? Atunci apelam la implantul de par.

In ziua de azi, tot mai multe clinici ofera posibilitatea efectuarii unei astfel de interventii, de aceea inainte de a o face, trebuie sa dam putin research si sa o cautam pe cea care ofera servicii de calitate. Feedback-urile de la client sunt cele mai importante, ele ne ajuta sa ne ghidam astfel incat sa nu fim dezamagiti de rezultatul final.

Dr. Felix Hair Implant este o clinica de top ce ofera servicii de tip implant par, implant sprancene si implant de barba si mustata la cele mai inalte standarde.

Ce o face diferita de celelalte clinici din acelasi domeniu? Faptul ca dispune de o echipa de medici ultraspecializati in transplant de par Quality FUE care activeaza si in cadrul unor clinici din Amsterdam, Paris si Geneva, asadar acestia detin un bagaj imens de cunostinte si tehnici occidentale dintre cele mai  noi.

Inovatia vine si din metoda prin care se face implantul de par. Cu ajutorul metodei “Quality FUE” toate etapele implantului (consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par) sunt facute minutios si exclusiv manual de catre medici ultraspecializati.

Implantul de par se poate face si pentru barbati si pentru femei. Intr-adevar, barbatii sunt mai predispusi alopeciei decat femeile. Insa si cazurile in care femeile au nevoie de o astfel de interventie s-au inmultit. In special este din cauza produselor de ingrijire a parului ce folosesc deseori substante daunatoare podoabei capilare.

Pe site-ul oficial sunt multe marturii ale celor ce deja au beneficiat de serviciile clinicii Dr. Felix Hair Implant, dar si o galerie foto detaliata cu rezultate ale implantului (inainte/ dupa), atat cu pacienti mai putin cunoscuti, cat si cu persoane cunoscute din lumea mondena si nu numai.

Numai daca analizam aceste fotografii, cu siguranta ne vom convinge de rezultatele uimitoare ce le putem obtine in urma implantului de par facut la aceasta clinica.

De ce sa nu optam pentru o metoda ce da rezultate 100% si cu ajutorul careia parul nostru va avea aspectul natural pe care cu totii il dorim? Recuperarea dupa interventie este imediata, fara dureri, sangerari sau cicatrici.

Programeaza-te acum la o consultatie online pe drfelixhairimplant.ro!

Related Posts

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Leave a Reply