D'ale lu' Ianculescul

Reda aspectul natural al parului cu ajutorul implantului de par!

Dintotdeauna un par frumos si sanatos ne-a dat mai multa incredere in noi. Dar ce facem in situatia in care avem probleme cu caderea acestuia? Desigur, in prima faza, incercam produse destinate prevenirii si tratarii acestei probleme. Si daca aceste produse nu dau rezultate? Atunci apelam la implantul de par.

In ziua de azi, tot mai multe clinici ofera posibilitatea efectuarii unei astfel de interventii, de aceea inainte de a o face, trebuie sa dam putin research si sa o cautam pe cea care ofera servicii de calitate. Feedback-urile de la client sunt cele mai importante, ele ne ajuta sa ne ghidam astfel incat sa nu fim dezamagiti de rezultatul final.

Dr. Felix Hair Implant este o clinica de top ce ofera servicii de tip implant par, implant sprancene si implant de barba si mustata la cele mai inalte standarde.

Ce o face diferita de celelalte clinici din acelasi domeniu? Faptul ca dispune de o echipa de medici ultraspecializati in transplant de par Quality FUE care activeaza si in cadrul unor clinici din Amsterdam, Paris si Geneva, asadar acestia detin un bagaj imens de cunostinte si tehnici occidentale dintre cele mai  noi.

Inovatia vine si din metoda prin care se face implantul de par. Cu ajutorul metodei “Quality FUE” toate etapele implantului (consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par) sunt facute minutios si exclusiv manual de catre medici ultraspecializati.

Implantul de par se poate face si pentru barbati si pentru femei. Intr-adevar, barbatii sunt mai predispusi alopeciei decat femeile. Insa si cazurile in care femeile au nevoie de o astfel de interventie s-au inmultit. In special este din cauza produselor de ingrijire a parului ce folosesc deseori substante daunatoare podoabei capilare.

Pe site-ul oficial sunt multe marturii ale celor ce deja au beneficiat de serviciile clinicii Dr. Felix Hair Implant, dar si o galerie foto detaliata cu rezultate ale implantului (inainte/ dupa), atat cu pacienti mai putin cunoscuti, cat si cu persoane cunoscute din lumea mondena si nu numai.

Numai daca analizam aceste fotografii, cu siguranta ne vom convinge de rezultatele uimitoare ce le putem obtine in urma implantului de par facut la aceasta clinica.

De ce sa nu optam pentru o metoda ce da rezultate 100% si cu ajutorul careia parul nostru va avea aspectul natural pe care cu totii il dorim? Recuperarea dupa interventie este imediata, fara dureri, sangerari sau cicatrici.

Programeaza-te acum la o consultatie online pe drfelixhairimplant.ro!

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply