D'ale lu' Ianculescul

Rezolva problemele de cuplu printr-un divort rapid

Asa cum fiecare individ este unic, tot asa si problemele cuplurilor casatorite sunt unice sau, in orice caz, dintre cele mai diverse. Chiar daca spetele in sine pot parea aceleasi, problemele particulare ale fiecarui cuplu pot face ca problemele unei casatorii, asemenea aranjamentelor de nunta, sa fie unice in felul lor.

Din acest punct de vedere, cea mai buna solutie pentru doi soti care doresc sa transeze odata pentru totdeauna separarea lor este sa apeleze la un avocat divort Bucuresti, pentru a vedea calea pe care o au de urmat in continuare.

Bineinteles, acest lucru trebuie facut atunci cand stim sigur ca nu mai este cale de intors, adica s-au epuizat toate tratativele pentru impacarea celor doua parti.

Incearca toate caile de mediere

Chiar daca doresti separarea de persoana de care este legat prin actul de casatorie si mai ai inca dubii in aceasta privinta, un avocat divort iti poate oferi consultanta inclusiv in problema medierii. Desi rolul avocatului este sa apere partea care l-a angajat, un bun avocat iti va oferi intotdeauna varianta cea mai avantajoasa pentru tine, chiar daca uneori aceasta presupune impacarea partilor.

Consultanta pe care o vei plati astfel unui avocat divort vei vedea ca isi va merita pe deplin costurile, daca prin aceasta vei evita un proces costisitor, cu urmari pe toate planurile pentru partile implicate.

Simplu si rapid

In cazul in care ai epuizat insa toate caile de impacare, atunci nu iti ramane decat sa procedezi ca atare, in sensul desfacerii casatoriei. Desi la momentul casatoriei juramintele spun ca persoanele cununate vor ramane impreuna pentru tot restul vietii, in realitate, putine cupluri ating aceasta performanta.

Iar atunci cand perspectivele sunt cu totul altele, iar legea iti ofera sansa de a incepe o viata noua, poate chiar a refacerii acesteia alaturi de altcineva, de ce sa nu profiti? Poti proceda la un divort pe cale amiabila, prin care partile semneaza cate un acord pe care il inainteaza instantei, fie merge fiecare pe cont propriu in instanta si isi apara cauza.

Calea pe care orice avocat divort ti-o va recomanda este aceea a unui divort pe cale amiabila. Aici, fiecare poate veni cu propriul avocat sau, dimpotriva, un singur avocat divort va redacta acordul si cererea de divort a uneia dintre parti, pe care le va inainta instantei.

In acest din urma caz, procedura este mai simpla, in sensul ca judecatorul ia act de solicitarea partii care inainteaza divortul, iar daca sotul nu are obiectii, divortul se poate pronunta in cateva termene.

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei¬†salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply