D'ale lu' Ianculescul

Care sunt costurile inmormantarii si incinerarii in Olanda?

Dupa cum bine stim cu totii, exista cateva milioane de cetateni romani care au ales sa plece din tara, cu scopul de a avea un viitor mai bun in strainatate.

Chiar daca multi dintre acestia au ales sa se stabileasca in tarile latine din Vestul Europei (Italia, Spania, Franta), unii romani au optat pentru Tarile de Jos. Unii romani au reusit sa isi creeze situatii de invidiat in Olanda, si au trait in aceasta tara pana cand au murit, lasand in urma familii indoliate, in Romania.

Pentru familiile greu incercate, durerea a fost si mai mare, mai ales pentru ca trebuiau sa se gandeasca rapid daca isi repatriaza decedatii sau daca ii inmormanteaza in Olanda, printre straini.

Ei bine, cele mai multe familii au ales sa acceseze https://www.repatriere-decedati.ro, si sa isi repatrieze decedatii, ingropandu-i in Romania. Acest lucru este firesc, pentru ca astfel vor putea oricand sa ii viziteze la cimitir, sa le aprinda o lumanare, sa le duca flori la mormant.

In plus, costurile unei repatrieri din Tarile de Jos sunt mult mai atractive decat o inmormantare sau o incinerare in aceasta tara.

Cum functioneaza cremarea in Olanda?

In Tarile de Jos, o cremare sau inmormantare trebuie sa aiba loc, cel tarziu, in a sasea zi lucratoare dupa moartea persoanei. Cremarea are loc de obicei imediat dupa inmormantare.

Un fel de lovitor este folosit pentru a seta sicriul. Focul trebuie sa atinga o temperatura de 1200 de grade pentru a incinera corpul. Este nevoie de o ora si jumatate pentru a incinera un corp. Familia are voie sa fie prezenta atunci cand sicriul este introdus in cuptor.

Colectarea cenusii

Cenusa este indepartata dupa cremare. Metalele pretioase sunt eliminate din cenusa si sunt vandute. Veniturile se duc la caritate. Pentru a fi sigur ca cenusa corecta este returnata in deseuri, o piatra cu un numar pe ea este introdusa in cuptorul cu corpul. Piatra este recuperata impreuna cu cenusa. Rudele pot colecta cenusa patru saptamani mai tarziu.

Cata cenusa ramane dupa o cremare?

Doua-trei kilograme. Asta surprinde adesea rudele. Multi oameni cred ca nu va fi mult mai mult decat o cana plina.

Cat costa o cremare?

O crema poate costa cu usurinta intre 4000 si 7.000 €. Suma depinde de dorintele personale. Cremarea este de obicei mai ieftina decat o inmormantare. Se intampla adesea ca o crematie sa aiba loc in weekend.

Costurile pentru o cremare la sfarsit de saptamana sunt de obicei mai mari decat pentru o cremare care are loc in timpul saptamanii. Acest lucru se datoreaza suprataxei de weekend, in timp ce alte costuri, precum transportul funerar, adesea determina cresterea costurilor.

De asemenea, se percep costuri pentru destinatia cenusii dupa incineratie. Este posibil ca rudele supravietuitoare sa doreasca sa imprastie cenusa in mare sau pe un camp fara stapan. Asta costa in medie 90 de euro. De asemenea, puteti decide sa pastrati cenusa intr-o urna.

De asemenea, o urna nu are preturi variate. Puteti achizitiona deja o urna intre 70 de euro si aproximativ 500 de euro. Urna poate fi intr-un perete de urna la cimitir sau la crematoriu timp de cinci ani. Costurile pentru acest lucru sunt de 340 de euro.

In conditiile in care incinerarea poate ajunge sa coste mai mult de 7000 de euro in Olanda, iar inmormantarea este mai costisitoare, cu siguranta este firesc ca familiile romanilor decedati in aceasta tara sa acceseze https://www.repatriere-decedati.ro, cu scopul de a-i repatria pe cei dragi si de a-i inmormanta crestineste in Romania.

Din momentul in care familiile indoliate acceseaza https://www.repatriere-decedati.ro, pentru a-si repatria decedatii, cu siguranta nu mai dureaza mult timp pana cand acestia vor fi adusi in tara. De tot ceea ce inseamna repatriere, se vor ocupa reprezentantii firmei de repatrieri decedati.

Acestia dispun de sicrie speciale necesare transportului funerar international. Acestea sunt din zinc la interior si din lemn la exterior. Practic, persoana decedata este asezata in doua sicrie.

Totodata, reprezentantii firmei de servicii funerare, sunt cei care se ocupa de obtinerea tuturor documentelor necesare, pentru ca trupul neinsufletit sa poata fi transportat din Olanda spre Romania, unde urmeaza sa fie incinerat sau inhumat.

Transportul funerar international va fi efectuat in masini special dotate pentru astfel de activitati. Masinile funerare, vor fi conduse de catre personal profesionist si atestat, astfel incat totul sa se desfasoare in conditii optime.

Acestea sunt asadar cateva detalii pe care trebuie sa le cunoasca toate familiile care au rude plecate la munca in Tarile de Jos, in mod special in Olanda.

Este important sa fie cunoscute preturile inmormantarilor si a incinerarilor din aceasta tara, care sunt foarte mari, pentru ca doar astfel, membrii familiilor greu incercate, vor fi convinsi in totalitate, ca trebuie sa isi repatrieze decedatii.

Serviciile de repatriere decedati din Olanda (si nu numai), sunt mai avantajoase ca pret, decat inmormantarea in aceasta tara.

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply