D'ale lu' Ianculescul

Organizezi nunta pentru 2020? De ce ai nevoie pentru o petrecere pe cinste?

 

Nunta este mai mult decat momentul de celebrare a unirii a doua destine, este despre emotii si distractie la cote maxime. Fie ca esti invitat sau te afli in centrul atentiei, esti persoana care a facut pasul cel mare, distractia este cea care trebuie sa dicteze intreaga desfasurare a actiunii, a serii de neuitat.

Daca joci rolul personajului principal in acest tablou, cel al nuntii, stii prea bine cat de mult conteaza feedback-ul pe care il primesti la final din partea invitatilor. Pe langa o muzica buna, o locatie de vis, ai nevoie si de cateva trucuri pentru ca distractia sa fie in toi. In cele ce umeaza iti voi face o recomandare pe care merita sa o incerci.

„Lasa-ti invitatii sa descopere gustul bauturilor adevarate!”

Motto-ul echipei Bar Blade, lasa-ti invitatii sa descopere gustul bauturilor adevarate, este cel sub semnul caruia se poate desfasura si toata petrecerea ta. De fapt, echipa, cu site-ul oficial barblade.ro, are pentru tine deja pregatit un pachet de zambete, atmosfera si distractie la cote maxime. Sa nu mai vorbim despre amintirile eterne pe care le veti crea impreuna.

Tu alegi tematica barului, iar ei isi vor pune profesionalismul la treaba!

Stii foarte bine ca un serviciu complet, sub semnul profesionalismului, face diferenta in cadrul unui eveniment. Cand vine vorba despre bauturi, daca ele sunt alese pe spranceana si pregatite pe masura, vor reprezenta motorul petrecerii.

Iti doresti o tematica anume a barului? Ei bine, echipa Bar Blade vine cu cateva sugestii interesante – lemonade bar, candy bar, sushi bar si chiar punch interactive bar.

Open bar – tot mai mult in atentia viitorilor miri

Atunci cand incepi organizarea nuntii stii prea bine ca cele mai bune sfaturi vin de la persoanele care au consumat deja acest evenimemt. Nu putini sunt mirii care recomanda open barul echipei Bar Blade celor ce sunt in toi cu pregatirile pentru profesinalismul fara cusur al echipei.

Open barul este ideal pentru nuntile cu multi invitati si bineinteles cu gusturi diverse in ceea ce priveste bautura. Avand in vedere ca trebuie sa te ocupi de tot ce inseamna organizare si totul este contra timp, nu vei avea inca o grija pe cap si anume organizarea open barului pentru ca echipa se ocupa de tot in locul tau. Mai exact, ei vor face stocul, vor alege ingredientele, staff-ul, de transport se ocupa tot ei, iar lista poate continua.

Selection bar este cel de care ai nevoie pentru ca distractia sa fie in toi. Stii prea bine ca un bar clasic de cocktail-uri nu este suficient, va deveni plictisitor si monoton pentru invitatii ce nu prefera sa consume doar astfel de bauturi. Selection bar vine cu ceva in plus, ceva inedit, iar pentru a afla la ce ma refer mai exact, te invit sa accesezi barblade.ro.

Pentru a obtine un pret pentru toate serviciile pe care aceasta echipa tanara ti le poate oferi cu drag este nevoie doar sa accesezi link-ul de mai sus si sa completezi formularul de cerere a ofertei.

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply