D'ale lu' Ianculescul

Servicii de livrare rapide sau sigure? Le poti avea pe amandoua cu E-livrat.ro

Traim in era vitezei se spune, cand totul este smart, fast, cat mai rapid, servicii optimizate, aplicatii la indemana pentru a cumpara orice, pentru a rezolva orice. Traim acele vremuri moderne in care avem acces la marfa variata si de calitate pe care o putem cumpara rapid. Dureaza insa ceva mai mult pentru a si primi cele dorite.

Indiferent ca este vorba de o comanda la care transportul este gratuit, deci oferta sau platesti extra, cu siguranta ai patit sa astepti mai mult decat te-ai fi asteptat pana cand sa primesti un colet.

O alta frustrare este cea a taxelor pe care trebuie sa le platesti doar pentru ca firma de curierat sa fie mai atenta, sa iti livreze pachetul cu atentie, fara sa produca pagube. Ei bine, mai este cazul sa gandesti ca ai de facut vreun compromis, de indata ce descoperi E-livrat.ro.

Cum lucreaza acesta firma de curierat

Sunt destul de multe oferte pe piata aceasta, incat astepti sa fii atras de conditii aparte. Ei bine, ai nimerit unde trebuie. E-livrat activeaza in Bucuresti si Ilfov, oferind servicii rapide si sigure, cu livrare in cateva ore sau a doua zi.

Depinde de zona, de timpul de predare a coletului si asa mai departe, dar cert este ca pot fi solicitate serviciile de livrare rapide, in aceeasi zi adica sau maximum a doua zi.

De asemenea, este curier national. Poti trimite un colet oriunde in tara prin intermediul lor. Asta inseamna ca indiferent de locatia ta si a destinatarului tau, acelasi curier te poate ajuta ca un colet sa ajunga in timp util oriunde in tara.

Poate nu ti se pare atat de important, nu pana cand nu ai de-a face cu situatia in care ai de trimis ceva intr-o zona rurala spre exemplu.

E-livrat este ceva mai mult decat o simpla agentie de curierat. Asta pentru ca iti asigura transportul. Este un stres in unele cazuri, in functie de continutul unui colet. Fara sa platesti mai mult, ai parte de un serviciu de calitate ce presupune implicit atentie la manipulare, astfel incat coletul ajuns la destinatie sa fie intact.

Mai mult decat atat, pot fi oferite feedback-uri imediat dupa un transport realizat, dupa o livrare prin E-livrat. Asta inseamna destul de mult, in conditiile in care isi arata deschiderea de a primi apreciere sau comentarii de ce nu. Cu siguranta ai fi avut ce sa spui si altora, dar nu ti s-a dat ocazia.

Asadar, pentru ca in fapt ne dorim cu totii sa avem parte de servicii mai bune, de calitate, sa platim pentru asta, pentru ca uneori este extrem de important ca un colet sa ajunga la timp, expediat cat mai repede si in perfecta stare, ai suficiente motive sa alegi E-livrat.ro.

Din cadrul paginii lor poti afla informatii despre cum pui un colet, conditii etc. Mai mult decat atat, exista si pachete de servicii oferite pentru business-uri.

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *