D'ale lu' Ianculescul

Masajul clasic sau masajul erotic? Ce este mai potrivit pentru tine?

Un fir subtire se afla intre masajul clasic si masajul erotic. Despre cel clasic se stiu deja de multe. Despre celalalt, erotic, se poate spune doar ca are mai multe plusuri, mai multe avantaje.

Probabil ai avut parte de suficiente sedinte de masaj obisnuit, asa ca venit momentul sa incerci ceva nou, pe cel sub lumina eroticului. De ce? In primul rand, este un lucru iesit din tipare, un joc al seductiei pe care il vei trai ca pe o provocare. In aceeasi ordine de idei, iti va starni unele placeri ascunse de care poate nici nu stiai.

Care este diferenta vizibila dintre masajul clasic si cel erotic

Dupa cum am spus si anterior, eroticul este cel care dicteaza desfasurarea actiunii. Sa nu uitam ca masajul erotic nu s-ar putea realiza daca intre tine si maseuza nu ar exista dorinta de dialog.

Mai pe scurt, nu poti avea parte de un masaj erotic ca la carte daca nu ii dai maseuzei posibilitatea sa te cunoasca, sa inteleaga scopul pentru care ai apelat la o astfel de sedinta.

Aducand in discutie masajul clasic, stii prea bine ca acesta nu are nicio treaba cu eroticul si nu atinge in niciun fel vreo latura a senzualului. Se poate afirma ca totul se desfasoara mai multe mecanic – iti faci programare, platesti, ai parte de masaj, iar apoi pleci.

Atunci cand apelezi la un masaj erotic, lucrurile nu stau la fel. Bineinteles, structura de baza este aceeasi, insa dupa o sedinta de masaj sub semnul senzualului, iti vei desfasura toate activitatile din ziua respectiva cu zambetul pe buze, mai cu spor.

Personalizeaza-ti sedinta de masaj erotic!

Un alt plus pe care il aduc saloanele de masaj erotic este acela ca ai posibilitatea sa iti personalizezi sedinta. Cum faci acest lucru? Ei bine, cu singuranta te incanta sa auzi ca masajul poate fi realizat de mai multe maseuze, nu doar de una. Poate fi vorba despre doua sau chiar trei maseuze – daca esti indraznet si plin de dorinte, acum a venit timpul sa le dai frau liber!

Daca nu stii la ce salon sa apelezi, eu iti recomand https://masajclub.ro. Daca rasfoiesti putin categoria servicii, vei da peste masajul cu ulei de argan. Ce poate fi mai placut de atat!? Stii prea bine cate beneficii vizibile intr-un timp foarte scurt furnizeaza catre corpul tau acest ulei.

Arganul iti va reduce vergeturile, cicatricile, dar va preveni si aparitia cosurilor. Doua maini dibace, imbibate in ulei de argan, vor face ca sedinta de masaj sa fie mai mult decat perfecta. Nu uita de dusul asistat pe care il poti solicita ca un bonus, daca se poate spune asa, atasat la fiecare tip de masaj in parte.

Printre optiunile prin care iti poti personaliza sedinta de masaj erotic se numara si sampania. Atmosfera incitanta, senzuala va fi intretinuta de stropul de distractie cu care vine la pachet sampania.

Merita sa te lasi pe mana unor maseuze pricepute o singura data, cel putin. Nu uita de recomandarea mea si anume salonul Artemis pentru sedinta in care visele tale devin realitate.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *