D'ale lu' Ianculescul

Masajul clasic sau masajul erotic? Ce este mai potrivit pentru tine?

Un fir subtire se afla intre masajul clasic si masajul erotic. Despre cel clasic se stiu deja de multe. Despre celalalt, erotic, se poate spune doar ca are mai multe plusuri, mai multe avantaje.

Probabil ai avut parte de suficiente sedinte de masaj obisnuit, asa ca venit momentul sa incerci ceva nou, pe cel sub lumina eroticului. De ce? In primul rand, este un lucru iesit din tipare, un joc al seductiei pe care il vei trai ca pe o provocare. In aceeasi ordine de idei, iti va starni unele placeri ascunse de care poate nici nu stiai.

Care este diferenta vizibila dintre masajul clasic si cel erotic

Dupa cum am spus si anterior, eroticul este cel care dicteaza desfasurarea actiunii. Sa nu uitam ca masajul erotic nu s-ar putea realiza daca intre tine si maseuza nu ar exista dorinta de dialog.

Mai pe scurt, nu poti avea parte de un masaj erotic ca la carte daca nu ii dai maseuzei posibilitatea sa te cunoasca, sa inteleaga scopul pentru care ai apelat la o astfel de sedinta.

Aducand in discutie masajul clasic, stii prea bine ca acesta nu are nicio treaba cu eroticul si nu atinge in niciun fel vreo latura a senzualului. Se poate afirma ca totul se desfasoara mai multe mecanic – iti faci programare, platesti, ai parte de masaj, iar apoi pleci.

Atunci cand apelezi la un masaj erotic, lucrurile nu stau la fel. Bineinteles, structura de baza este aceeasi, insa dupa o sedinta de masaj sub semnul senzualului, iti vei desfasura toate activitatile din ziua respectiva cu zambetul pe buze, mai cu spor.

Personalizeaza-ti sedinta de masaj erotic!

Un alt plus pe care il aduc saloanele de masaj erotic este acela ca ai posibilitatea sa iti personalizezi sedinta. Cum faci acest lucru? Ei bine, cu singuranta te incanta sa auzi ca masajul poate fi realizat de mai multe maseuze, nu doar de una. Poate fi vorba despre doua sau chiar trei maseuze – daca esti indraznet si plin de dorinte, acum a venit timpul sa le dai frau liber!

Daca nu stii la ce salon sa apelezi, eu iti recomand https://masajclub.ro. Daca rasfoiesti putin categoria servicii, vei da peste masajul cu ulei de argan. Ce poate fi mai placut de atat!? Stii prea bine cate beneficii vizibile intr-un timp foarte scurt furnizeaza catre corpul tau acest ulei.

Arganul iti va reduce vergeturile, cicatricile, dar va preveni si aparitia cosurilor. Doua maini dibace, imbibate in ulei de argan, vor face ca sedinta de masaj sa fie mai mult decat perfecta. Nu uita de dusul asistat pe care il poti solicita ca un bonus, daca se poate spune asa, atasat la fiecare tip de masaj in parte.

Printre optiunile prin care iti poti personaliza sedinta de masaj erotic se numara si sampania. Atmosfera incitanta, senzuala va fi intretinuta de stropul de distractie cu care vine la pachet sampania.

Merita sa te lasi pe mana unor maseuze pricepute o singura data, cel putin. Nu uita de recomandarea mea si anume salonul Artemis pentru sedinta in care visele tale devin realitate.

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply