D'ale lu' Ianculescul

Completeaza inteligent stocul de produse pentru porumbei, de pe produsecolumbofile.ro

Trebuie sa fii un bun cunoscator al porumbeilor, al nevoilor nutritionale pe care le au si a celor fiziologice de asemenea, pentru a putea face alegere potrivite cand cumperi produse pentru ei.

Mai ales daca interesul tau este de a creste porumbei pentru sporturile columbofile, trebuie sa te pui in tema legat de astfel de subiecte. Investitiile pe care le presupune punerea in practica a acestui concept nu sunt din randul celor fara impact asupra situatiei financiare. Bineinteles, poti echivala situatia orientandu-te dupa un magazin de profil, cu preturi ok ale produselor columbofile.

Despre nevoia de aprovizionare a porumbeilor cu diverse suplimente si nutrienti pentru a dezvolta aptitudini de zbor remarcabile vei auzi multe. Nu te lua insa dupa orice zvon, riscand sanatatea porumbeilor tai. E mai bine sa te consulti mereu inainte cu un expert, cineva care te poate ghida bine in acest sens.

Sanatatea porumbeilor

La fel ca si in cazul nostru, al oamenilor, si in cel al porumbeilor corpul desfasoara anumite functii care ii mentin sanatatea. Acestea trebuie sa fie in armonie, pentru ca pasarile calatoare sa dezvolte un potential psific, fiziologic optim.

Inainte de a cumpara produse pentru porumbei deci, afla care sunt acei nutrienti care ii vor ajuta cu adevarat. Vei sti ca ai facut alegerea potrivita atunci cand vei vedea ca isi pot desfasura intreaga forta de zbor, cand vor fi in forma.

De asemenea, in functie de scopul administrarii unor medicamente pentru porumbei, vei putea spre exemplu valorifica deplin capacitatea lor de reproducere, rezultata in pui vigurosi la eclozionare. Dezvoltarea si cresterea va fi normala, ceea ce e de dorit.

Orice columbofil isi va dori porumbei sanatosi, iar un prim semn ca sunt astfel este faptul ca sunt linistiti, vioi. Cand ii vezi ca se misca usor, respectiv ca zboara fara a depune un efort insemnat in acest sens, ai si tu linistea ca te-ai ingrijit cum trebuie de ei. Sunt cateva detalii fizice care iti consolideaza linistea: umflaturi nazale pudrate si uscate, pleoape curate, ochi stralucitori, pene elastice si lucioase.

De altfel un porumbel sanatos este cel care ciuguleste cu pofta, care bea regulat apa, care prezinta pene curate in jurul orificiului cloacal. Aspectul normal al excrementelor este un alt indiciu in acest sens.

Legat de acest din urma aspect, va fi vorba despre o masa constanta, tare si omogena, sub forma unor mici sfere. Chiar si culoarea este un indicator al unui porumbel sanatos, iti spune daca ai asigurat acestora o ratie bogata in leguminoase, spre exemplu, daca prezinta un continut suficient de porumb, etc.

Pentru a avea astfel de rezultate satisfacatoare, trebuie deci sa alegi inspirat produsele pentru porumbei, suplimentele si diversele tratamente de care au nevoie in anumite perioade din an mai ales.

Nu fi indiferent nici fata de conditiile in care cresc porumbeii, de curatenia oferita, de recipientele din care mananca sau beau apa si asa mai departe. Toti sunt factori care ii vor influenta starea de sanatate si totodata performantele obtinute. Intra pe produsecolumbofile.ro si alege produsele potrivite pentru porumbeii tai.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *