D'ale lu' Ianculescul

Ofera-i locuintei tale doar sisteme tehnologizate pentru o functionare optima, de la Ecodrill

Cu siguranta confortul este cel dupa care ravnesti in locuinta ta. Stii ca acesta apare o data cu sistemele de ultima generatie ale locuintei, nu? Daca simti ca nu dispui de un confort optim in locuinta ta, este cazul sa faci o schimbare.

Sistemele de incalzire sunt cele ce definesc tabloul unei locuinte de invidiat, mai ales cand iti satisfac toate exigentele. Ai nevoie de un sistem de incalzire ce nu va fi avea un consum major, in plus, de curent electric. Daca nu stii la ce echipa de profesionalisti sa apelezi pentru ajutor, eu iti recomand Eco Drill Foraje.

Poti alege foraje profesionale – Ecodrillforaje pentru:

  • Puturi de apa;
  • Pompe de caldura;
  • Prospectiuni;
  • Consolidari;
  • Micropiloti;
  • Prelevare sol.

De ce iti recomand echipa Eco Drill foraje? In primul rand, pentru experienta de peste 10 ani in domeniu, utilajele performante pe care le dentin si pentru personalul serios si profesionist. Membrii echipei sunt calificati si specializati in domeniu pentru a-ti oferi un timp de executie cat mai mic, cu o calitate si durata de viata mare a lucrarilor.

Pe langa serviciile enuntate anterior, acestia iti propun si alte servicii pentru ca locuinta ta sa atinga cele mai inalte culmi ale functionarii optime. Aceste servicii se refera la:

  • Incalzire prin pardoseala;
  • Panouri solare termice;
  • Sisteme de pompare.

Cum functioneaza panourile solare termice?

Panourile solare sunt solutia ideala daca vrei sa ai razele soarelui direct la tine in locuinta. Costurile sunt minime iar mai pe scurt, sunt utilizate preponderent pentru incalzirea apei menajere intr-un timp scurt.

Vara, acestea iti pot asigura 100% necesarul de apa calda, iar vara, in jur de 60 – 80% din necesar. In cele ce urmeaza iti voi prezenta pe scurt cum functioneaza, ramand ca tu sa accesezi site-ul si sa preiei restul de informatii.

In primul rand, panourile termice pot fi cu tuburi vidate sau plate, alcatuite din tuburi dispuse paralele, fiecare avand un alt tub in interor, de sticla. Cele doua tuburi sunt concentrice, iar spatiul dintre ele este vidat – de unde si denumirea acestui tip de panou.

Agentul termic circula printr-un tub de cupru inconjurat de tubul interior ce este acoperit cu un material absorbant. La ce ajuta acest tub de cupru dispus intre cele doua tuburi vidate? Ei bine, acesta maximizeaza randamentul, eliminand orice pierdere de caldura.

Confectionate dintr-un material extrem de puternic – borosilicat, au in interior tuburi ce contin reflectoare care capteaza si concentreaza lumina solara.

Este ideal ca locuinta ta sa dispuna de un astfel de panou in primul rand pentru consumul mic de curent electric. Plus ca, functioneaza pe baza de raze de soare – resursa inepuizabila. Costurile instalarii acestui tip de panou sunt perfect create pentru a se plia pe orice tip de buget.

Poti accesa site-ul pentru a capata cunostinte si despre sistemele de pompare si despre incalzirea prin pardoseala. De ce sa nu-ti modernizezi locuinte cu sisteme de ultima generatie ce fac o mare parte din sarcini in locul tau? Alege sistemele de la Eco Drill Foraje si bucura-te de mediul comod si confortabil pe care acestea il creeaza.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply