D'ale lu' Ianculescul

Despre laptop-urile second-hand si modul in care il alegi pe cel potrivit

Pe piata din Romania se regasesc numeroase laptop-uri second-hand, de la brand-uri de top. Acestea sunt restaurate si verificate cu atentie inainte de a fi puse la vanzare. Insa, un lucru ramane inca neclar pentru publicul roman – laptop-urile second-hand sunt de calitate sau nu?

Aceasta intrebare vine in urma faptului ca romanii asociaza termenul de second-hand cu stricat. Tin sa fac o mentine si anume ca second-hand inseamna doar folosit, utilizat si atat.

Avand in vedere ca am lamurit acest aspect, cum alegi un laptop la mana a doua potrivit pentru tine? In cele ce urmeaza iti voi arata ce lucruri trebuie sa ai in vedere inainte de a-l cumpara.

  1. Felul in care se prezinta, mai simplu spus, gradul de uzura

Dupa cum am mentionat, second-hand inseamna uzat, asa ca e normal sa prezinte semne de utilizare. Trebuie sa le accepti doar pana la un anumit nivel. Uite, de exemplu, un laptop ce are tastele putin sterse in unele locuri sau mousepad-ul decolorat, nu va genera nicio problema de functionare.

Insa, daca observi zgarieturi adanci in carcasa, lipsa unor suruburi, faptul ca mousepad-ul nu functioneaza si multe altele, nu il achizitiona. Sunt defectiuni majore ce pot influenta functionalitatea laptop-ului. De exemplu, cele de la Goldnet Service sunt testate de 3 ori inainte de a fi puse la vanzare.

  1. Nu uita de scopul pentru care il achizitionezi

Multe persoane alearga dupa lucruri de ultima generatie doar pentru a fi in pas cu moda. Ce implica acest lucru? O achizitie costisitoare fara un scop anume. Prin scop ma refer la modul in care va fi folosit acel laptop – pentru operatiuni complexe ce deja cer un laptop mai performant sau pentru lucruri banale precum cautari sau redactarea unor documente.

Cu alte cuvinte, un laptop refurbished este cea mai la indemana alternativa. In functie de necesitati si preferinte totodata, poti vedea aici oferte de laptopuri refurbished de la Goldnet Service. Aceste laptopuri sunt de 3 ori testate si prezinta garantie intre 1 an si 5 ani. Totodata, nu uita ca pretul este unul extrem de accesibil.

  1. Rezistenta bateriei

Este de la sine inteles ca laptopurile la mana a doua au bateriile uzate. Unele dintre acestea nici macar nu mai tin incarcate – trebuie sa fie conectate mereu la o sursa de curent electric.

Ai in vedere rezistenta bateriei inca de la inceput. Daca stii ca vor fi situatii in care va trebui sa folosesti laptop-ul fara a-l tine conectat la o sursa de curent, alege-l pe cel cu cea mai puternica baterie.

Sau, in aceeasi ordine de idei, daca acest lucru nu intra in discutie, te poti orienta la fel de usor catre calculatoare second hand de la Goldnet Service. Acestea au garantie de minim 12 luni si preturi avantajoase. La Goldnet Service vei gasi pc-uri la mana a doua complete (unitate + monitor) sau separat.

Avand in vedere toate cele enuntate anterior, urmatoarea data cand faci o achizitie de acest fel, nu poate fi decat una corecta.

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *