D'ale lu' Ianculescul

Cele mai inventive cadouri pentru colegii tai de birou

Sosirea vacantei sau a diverselor sarbatori reprezinta de fiecare data bune ocazii pentru a face cadouri celor dragi, familiei si prietenilor. Pentru acestia, avem varianta vizitelor prin magazinele de retail, unde putem alege din multitudinea de obiecte de vestimentatie sau chiar de decor si de design interior.

Ce te faci insa atunci cand ai de facut cadou unui prieten mai glumet sau in cadrul unei petreceri organizate la locul de munca? De obicei, in asfel de cazuri se cer cadouri nu atat consistente ca marime si ca valoare, ci unele inventive, daca se poate sa starneasca admiratia si hazul celor din jur.

Caci, in fond, distractia trebuie sa fie spiritul unei petreceri, nu-i asa? Sa vedem de unde poti procura un cele mai potrivite cadouri pentru colegii de birou.

3gifts.ro este un astfel de loc, in care lumea cadourilor capata o noua dimensiune. Produsele clasice, de genul cosmeticelor sau a obiectelor vestimentare nu prea isi au locul aici, asa ca haideti sa vedem ce idei ai putea alege pentru a oferi un cadou deosebit colegului sau colegei tale de birou.

Chiar daca vorbeam mai devreme despre lipsa cadourilor clasice, nu lipsesc cadourile cu spirit traditional, concepute, de asemenea, in functie de genul celui caruia ne adresam.

Astfel, daca ne referim la barbati, cu siguranta ca acestia se vor bucura atunci cand vor primi din mana ta un suport pentru depozitarea sticlelor de vin, spre exemplu, confectionat din lemn natural sau din fier forjat.

De asemenea, suporturile de acest gen pot fi pentru un singur produs sau pentru colectii mai ample, fiind disponibile sub diferite forme: bar, masina sau suport simplu, cu rafturi.

Pasionatii de gatit pot avea si ei parte de cadouri inspirate, precum seturi de platouri sau tocatoare din lemn, construite de asemenea manual, sub diferite forme: inima, frunza ori pe modelul clasic, rotund.

Femeile nu sunt neglijate pe 3gifts.ro, acestea putand gasi aici o sumedenie de cadouri care li se potrivesc. Astfel, daca dorim sa facem cuiva un cadou util si placut, putem opta pentru un suport magnetic de agatat posetele sau pentru un termos sub forma de obiectiv de filmat.

De asemenea, cutiile pentru cosmetice sunt la mare cautare, dupa cum mastile de somn si pernutele de voiaj pentru gat iti pot fi de mare folos, daca esti amatoare de calatorii.

Pixurile sub forma de ruj sau gentile de plaja sunt, de asemenea, cadouri inspirate in apropierea vacantei, dupa cum slapii cu acupunctura sau costumele din neopren pentru slabit pot fi o alegere potrivita pentru femeile despre care stim ca urmaresc un stil de viata sanatos.

Related Posts

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Leave a Reply