D'ale lu' Ianculescul

Unde poti gasi parbrize auto la cele mai inalte standarde

Am ajuns astazi in situatia in care petrecem mai mult timp in masina si pe drumuri decata casa, cu familia. Iar cum masina a devenit practic a doua casa, ar trebui sa o ingrijim asa cum se cuvine. Din pacate insa, oricata grija am avea de masina noastra, tot se va gasi cineva care sa ne puna in dificultate.

Ori gasim masina zgariata in oarcare, ori conditiile de trafic, ori un banal accident, toate sunt de natura sa ne puna i pericol atat viata, cat si integritatea autoturismului pe care il conducem.

Cum este posibil acest lucru? Sa luam doar cazul cel mai simplu, in care mergi in spatele unui camion cu balast, iar din cauza denivelarilor in sosea, coroborate cu viteza mare si incarcatura plasata pana la refuz in remorca fac ca pe drum sa sara tot felul de pietre si pietricele, care pot sfarsi in parbrizul tau.

Acesta este insa un caz fericit, in care parbrizul tau a fost lovit de o pietricica minuscula, aruncat de o alta masina sau, asa cum am descris in cele de mai sus, cazut dintr-o remorca incarcata pana la refuz.

Primul impuls este sa mergem la service ca https://masterautoglass.ro sau sa incercam remedierea problemei pe cont propriu. Stiai insa ca mai ai si alte posibilitati de a-ti amortiza pierderea de moment?

Defecte posibile in cazul parbrizelor auto

Cel mai banal defect pentru parbrize auto este zgarierea. Aceasta poate fi facuta foarte usor, daca uitam, spre exemplu, sa punem solutie de spalat parbrizul in rezervorul special creat pentru aceasta. Sunt si persoane care folosesc apa de la robinet. Avand insa in vedere ca aceasta are o duritate mai mare, este posibil ca in timp aceasta sa colmateze instalatia de spalat parbrize auto.

Prin urmare, sfatul nostru este sa aveti in permanenta un bidon cu solutie de spalat parbrize auto la indemana, pentru a prelungi viata geamurilor tale de la masina. Un alt defect de luat in calcul este craparea sau gaurirea. Si in acest caz, motivele pentru care va puteti alege cu parbrizul fisurat sunt diverse.

O simpla pietricica aruncata in fata de un utilaj sau chiar de o alta masina care trece in viteza pe sosea, pana la o piatra cazuta de pe o stanca, toate acestea iti pot cauza neplaceri mari in trafic, ce te determina sa iti schimbi parbrizul.

Din fericire, sunt astazi firme specializate in parbrize auto si folii auto Suceava, care nu te lasa sa astepti nici macar o secunda. Unele dintre acestea vin chiar la domiciliul tau, fiind dispus sa iti asigure service-ul si mentenanta in urma schimbarii parbrizelor auto.

Related Posts

Infracțiunea de loviri și alte violențe – apelarea urgentă la un avocat

Infracțiunea de loviri și alte violențe este una destul de practicată la nivel național și internațional. Din lipsă de sprijin sau cunoștințe, victimele nu apelează prea des la…

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Leave a Reply