D'ale lu' Ianculescul

Cariera in IT, incepand cu o pasiune

Traim vremuri destul de schimbatoare, asadar o reorientare in cariera nu este ceva absurd. Am vazut ca se intampla asta si la varsta a doua, cand este ceva mai greu, dar nu imposibil.

Asadar pentru pasionatii de programare se poate spune ca pornind de la  inclinatie spre domeniu, cu putin ajutor in sensul unor cursuri absolvite sunt pavate drumurile spre a face cariera in domeniu.

# 1 Sa exersezi din curiozitate si sa fii autodidact

Este important sa faci pe cont propriu multa activitate in domeniu, pentru ca nimic nu apare din senin. Asadar intereseaza-te despre orice tip de curs posibil, incepand cu cele care te introduc in lumea programarii si pana la cele mai avansate – vezi aici toate cursurile IT de la Fasttrackit.org.

#2 Cunoaste piata

Pentru a avea sanse reale de a lucra in domeniu chiar si dupa ce ai absolvit un curs anume trebuie sa stii ce se cauta si ce isi doreste piata, pentru a fi tu un raspuns potrivit.

Spre exemplu, unul dintre cele mai populare si cautate tipuri de limbaj de programare se refera la JavaScript. Este in topul preferintelor mai ales din simplul fapt ca este o baza a web developmentului.

O data ce stapanesti Java, poti construi site-uri interactive, poti crea chatboti, system scripts, chiar si jocuri.

# 3 Nu te limita la cursuri clasice

Multi isi pun singuri piedici crezand ca doar o facultate de profil ii ajuta sa devina potentiali angajati in domeniul IT sau cred ca anumite cursuri nu sunt suficiente pentru a invata cat mai multe.

Ei bine, gresit. Cursurile de la FastTrackIT spre exemplu sunt cele care iti demonstreaza ca teoria se imbina perfect cu practica. Au traineri care la randul lor sunt un exemplu de reusita. In plus, cursurile se pot desfasura online, pe capitole. Asadar este ca si cand ai invata flexibil.

Ca urmare a acestor cursuri ai si diploma ce iti certifica efortul de studiu, acreditata si recunoscuta in lume.

Cat despre sansele reale de a invata ceva aici este vorba de pasiunea cu care incepi totul, cu interesul de a studia si pe cont propriu, in completare cu a urma si cursuri de specialitate.

#4 Cat te costa pregatirea

Este greu de spus, dar cert este ca astfel de cursuri nu sunt lipsite de reduceri. Afla despre oferte cursuri de programare in Cluj Napoca. Daca ar fi sa compari ce te costa cursurile versus ce castig  pe termen lung, tinand cont de informatia in sine, de faptul ca ai sanse de a te angaja in domeniu – ori salariile in acest sector chiar si la nivel minim sunt foarte bune – este clar ca astfel de cursuri de pregatire sunt recomandate.

Ideal este sa pornesti din pasiune pe acest drum si sa valorifici totul prin munca si perseverenta. Cursurile de specialitate vin si ele cu o contributie insemnata. Afla despre acestea si ce avantaje iti  ofera din cadrul paginii fasttrackit.org.

Related Posts

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Leave a Reply