D'ale lu' Ianculescul

Ce contin batoanele de slabit cu ceai verde?

In zilele noastre, din ce in ce mai multa lume pune pret pe aspectul fizic, si din ce in ce mai multe persoane incearca sa obtina un corp cat mai frumos modelat.

In acest sens, exista de exemplu multe persoane care aleg sa mearga la sala de fitness in fiecare saptamana de cel putin 3-4 ori, in timp ce alte persoane prefera sa iasa in parc la alergat.

Exista de-asemenea persoane care nu sunt prietene cu sportul, si care isi doresc sa slabeasca sau sa creasca in greutate, iar din acest motiv merg la nutritionist, care le poate crea un plan alimentar personalizat, astfel incat sa isi atinga in cel mai scurt timp obiectivele.

Cei care isi doresc insa sa slabeasca, si care nu au nici timpul liber pentru a merge la sala, si care nu isi doresc sa treaca nici pragul unui nutritionist, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre suplimentele pentru slabit.

Pentru cei care isi doresc sa elimine cateva kilograme, un Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr VEDA KALPO poate reprezenta cea mai buna solutie, datorita ingredientelor sale pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Ingrediente Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr de la VEDA KALPO: izolat proteic din soia – 7,6g, maltitol, ulei de palmier, fulgi de grau germinat – 4,8g, fructoza, fulgi de porumb – 3,2g, sirop de malt, cacao, seminte de in – 1,6g, pulbere din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 1g, praf de roscove, alune prajite, L-carnitina – 320mg, aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

L-carnitina este un ingredient de baza al acestui baton pentru slabit, si este un ingredient care accelereaza metabolismul lipidelor, favorizand astfel oxidarea la nivel celular si contribuind la metabolizarea depozitelor de grasime.

Vitamina C si Iodul care se regasesc printre ingredientele batonului, contribuie in mod eficient la metabolsimul energetic normal, in timp ce Zincul contribuie cu succes la metabolismul normal al macronutrientilor, acizilor, grasi si al carbohidratilor. Fulgii de grau germinat sunt biostimulatori, si alaturi de fulgii de porumb crocanti si alunele ofera un gust excelent batonului.

Este bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si in timpul dietelor de slabit.Nu contine ingrediente de origine animala, putand fi asadarconsumat si de catre vegetarieni sau persoane care tin post.

Batonul De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr de la VEDA KALPO este renumit ca fiind un aliment energetic sanatos datorita continutului de nutrienti de cea mai buna calitate (pe care i-am enumerat anterior).

Acesti nutrienti se afla in compozitia batonului de slabit slim bar cu ceai verde 40gr de la Veda Kalpo in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, si ii ofera acestuia energia necesara. Se poate spune despre aceste batoane ca au un rol benefic pentru organism.

Precizam faptul ca persoanele care isi doresc sa slabeasca in acest fel, consumand Batoane De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr de la VEDA KALPO, trebuie sa consume intre 1 si 3 batoane in fiecare zi, iar dupa ce consuma un baton este recomandat sa bea un pahar cu apa. Precizam de-asemenea faptul ca nu trebuie sa se depaseasca doza in ceea ce priveste consumul zilnic.

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply