D'ale lu' Ianculescul

Persoane care lucreaza la un cabinet de avocat

In Sibiu exista destul de multe firme de avocatura si avocati independenti asa ca daca aveti nevoie de servicii de consultanta sau pe cineva care sa va reprezinte aveti destule alternative.

Trebuie sa stiti ca la un cabinet de avocat in Sibiu nu veti gasi doar avocati ci si alte persoane care isi desfasoara activitatea acolo. Daca stiti cine sunt aceste persoane si cu ce se ocupa, acest lucru va poate ajuta sa fiti un client mai informat si sa faceti reprezentarea avocatului dumneavoastra mai eficienta.

De regula, un cabinet de avocat in Sibiu, daca este vorba despre unul mai mare poate sa aiba parteneri. Acestia sunt proprietarii unei firme si, de regula, sunt cei mai experimentati avocati din firma si in consecinta, practica cele mai mari tarife. De asemenea, pot sa fie asociati. Acestia sunt angajati de o firma insa nu sunt proprietari.

De regula, acestia sunt foarte buni specialisti insa au mai putina experienta decat partenerii firmei. Desi difera de la caz la caz, de regula acestia trebuie sa lucreze destul de mult inainte de a fi luati in considerare pentru un parteneriat. Datorita faptului ca nu au asa de multa experienta, ei percep un tarif mai mic.

Exista cazuri in care un cabinet de avocat in Sibiu poate angaja alti avocati sub forma de contract de colaborare pe o perioada limitata. Acestia sunt de regula platiti cu ora si au tarife destul de ridicate pentru a-si acoperi cheltuielile de deplasare si pentru a face si profit.

In unele situatii, persoanele care au lucrat in domeniu si s-au pensionat din cauza varstei sunt chemate si le este oferit un contract de consiliere. Acestia se numesc consilieri si sunt folositi pe anumite cazuri mai speciale, profitandu-se de experienta lor vasta si pe cazurile deja rezolvate anterior.

Pentru a ajunge avocati, toti studentii trebuie sa-si faca stagiul la un cabinet de avocat in Sibiu sau in alte orase. Prin urmare, daca va prezentati la un astfel de cabinet veti da si peste acesti stagiari care fac munca de cercetare si asista la pregatirea si documentarea cazurilor.

Juristii sunt persoane care au studii de drept insa nu sunt avocati. Ei sunt folositi si in cazul altor companii pentru a oferi asistenta juridica. Pe masura ce acestia acumuleaza experienta, sunt asimilati cu avocatii si pot sa devina asociati. Acestia pot sa lucreze sub supraveghere si sunt folositi la inceput pentru lucruri de rutina si care necesita mai putina pregatire.

Intr-un cabinet de avocat drept civil Sibiu puteti intalni si o secretara. Aceasta se ocupa cu detaliile administrative si cu punerea in ordine a tuturor dosarelor la cazurile care sunt incredintate firmei si dgreveaza astfel pe ceilalti angajati de aceasta munca care este mare consumatoare de timp.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply