D'ale lu' Ianculescul

Oportunitatile pe care ti le ofera o masina inchiriata

Serviciile de inchirieri masini in Otopeni de la Trax Auto iti poate aduce o multime de beneficii. In primul rand, nu mai esti obligat sa achiti taxe exorbitante anuale pentru dreptul de proprietate asupra acesteia, care in unele cazuri poate ajunge la cifre impresionante.

De asemenea, pretul asigurarilor de tip RCA si Casco a explodat, astfel incat optarea pentru o masina inchiriata poate fi o varianta de luat in calcul daca nu ai nevoie de ea zilnic. Vezi aici ofertele Trax Auto.

Acesta poate fi considerata o optiune optima pentru persoanele care doresc sa se bucure de mobilitate si de confort, in acelasi timp, fara a apela tot timpul la serviciile in regim de taxi.

Unde putem folosi o masina inchiriata

Apelarea la un serviciu de tip „rent a car” este indicate atunci cand calatorim la mare distanta de casa, iar masina personala presupune un efort prea mare din partea noastra.

Astfel, daca presupunem ca pretul combustibilului nu constituie o problema, atunci cu siguranta ca oboseala la volan sau taxele pe care trebuie sa le platesti pentru parcare sau la vama sunt unele care te vor pune pe ganduri.

Mai mult, masina inchiriata poate fi folosita si in afara localitatii fara sa te intrebe nimeni ce distanta ai parcurs cu ea sau cate persoane ai transportat.

Aceasta cu conditia sa indeplinesti in primul rand conditiile legale ale tarii respective, respectiv regimul de viteza, numarul persoanelor urcate la bord sau restul regulilor de circulatie. Ca oriunde in lume, raspunderea in acest caz revine conducatorului auto si nu proprietarului masinii inchiriate.

Ajungi cu avionul, pleci cu masina

De asemenea, masina inchiriata poate fi folosita cu succes atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, pentru scurtarea timpului petrecut pe drum si evitarea oboselii.

Astfel, un drum de la Cluj la Bucuresti, spre exemplu, care poate fi strabatut cu masina in 8 sau 10 ore, poate fi parcurs usor intr-o ora, cu avionul. Astfel, putem apela la servicii de rent a car otopeni, unde vom gasi o gama larga de modele si de oferte pusa la dispozitia noastra. Putem folosi masina pentru a face transferul de la aeroport la hotel ori sa ne folosim de ea pe tot parcursul sederii noastre in Bucuresti.

De asemenea, masina de inchiriat mai poate fi folosita cu succes in cazul in care suntem cazati in afara Bucurestiului si dorim sa exploram imprejurimile pe parcursul celor catorva zile de sejur. Mai ales daca nu suntem singuri si mai sunteti insotiti de familie, inchirierea unei masini este o optiune mai mult decat avantajoasa.

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply