D'ale lu' Ianculescul

Diferente dintre plasa de tantari cu rulou si cea cu balamale

In acest text vom discuta despre plasele de tantari, despre cateva caracteristici si avantaje ale acestora precum si a principalelor motive pentru care sa optezi pentru un anumit tip de plasa de tantari sau cealalta.

Asadar, un tip comun de plasa de tantari este cel cu rulou, care este prevazut cu un mecanism inteligent de actionare care previne deschiderea accidentala a plasel de tantari prin intermediul unui blocator. Acest aspect este deosebit de important pentru persoanele care au obiceiul de a deschide accidental plasa de tantari.

Un alt aspect important al acestor plase insecte, reparatii-termopane.net este ca spre deosebire de cele cu balamale, plasa de tantari cu rulou permit depozitarea lor in caseta si demontarea pentru acele perioade cand nu mai sunt necesare, cum este pe timpul iernii cand insectele nu mai sunt la fel de numeroase.

La capitolul constructie si materiale folosite, in principal plasele de tantari de tip rulou sunt fabricate cu niste ghidaje de aluminiu, iar faptul ca sunt fixate pe exteriorul ferestrei asigura o etansare 100%. Ca si plasele de tantari cu balamale, si cele de tip rulou sunt fabricate din fibra de carbon ceea ce asigura o multitudine de functii.

In primul rand faptul ca sunt fabricate din fibre de carbon asigura o rezistenta mult mai mare a plasei de tantari impotriva actiunii nocive ale razelor solare, aspect la care multe plase de tantari au de suferit.

In al doilea rand acelasi material asigura faptul ca plasa de tantar este neinflamabila si in acelasi timp este translucenta, ceea ce inseamna ca durata de viata a plasei de tantari este mult mai ridicata, si nici nu impiedica semnificativ patrunderea luminii in camera.

De fapt daca ne uitam la diferentele dintre o plasa de tantari cu balamale si cea cu rulou, cea din urma are nu numai ca o densitate mult mai mare a plasei si a periilor din ghidaje, ceea ce inseamna ca ofera o protectie semnificativ mai ridicata impotriva insectelor, insa este si transparenta, adica in ciuda faptului ca densitatea ochiurilor plasei este foarte ridicata aceasta nu obstructioneaza vederea.

Acest aspect nu este valabil si pentru plasele de tantari cu balamale. In plus, plasele de tantari cu rulou de la https://www.reparatii-termopane.net ofera posibilitatea de a tine geamul deschis permanent, adica sa ventilezi permanent camera, iar faptul ca vin si pe culori cum ar fi gri sau culori neutre, praful nu va reprezenta niciodata o problema pentru aspectul plasei de tantari.

In concluzie atat plasele de tantari cu rulou cat si cele cu balamale ofera avantaje si dezavantaje, si este la latitudinea noastra sa alegem ce plasa de tantari este mai potrivita pentru nevoile si preferintele noastre.

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei¬†salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply