D'ale lu' Ianculescul

Cum functioneaza un centru de inchiriere imprimante

De cate ori nu te-ai lovit de cozile interminabile de la centrele de copiere, atunci cand aveai ceva urgent de rezolvat? Pentru cineva care se ocupa de organizarea de evenimente, spre exemplu, listarea nor mape sau chiar a unor carti de vizita sau harti la dimensiuni mai mari necesita un efort logistic destul de costisitor.

Dincolo de costurile aferente pentru aceste produse, cel mai important este timpul pierdut pentru aceste operatiuni, pe care nu il vei recupera niciodata. Acesta este motivul pentru care pe piata au aparut servicii de inchiriere copiatoare.

Multe dintre ele s-au desprins din atelierele de service, unde dispozitivele recuperate erau reparate, capatand o viata noua. Iar inchirierea lor a aparut din necesitatea oamenilor de a avea acces rapid la imprimate de buna calitate, fara sa mai depinda de drumurile si cozile nesfarsite de la centrele de copiere.

Tu iti alegi tipul de imprimanta

Inchirierea unei imprimante iti confera insa si o serie de avantaje pe masura. Astfel, aici ai posibilitatea de a-ti alege tipul de imprimanta, precum si modul in care lucreaza aceasta: color sau monocrom. Din acest punct de vedere, trebuie sa cunosti foarte bine produsul finit pe care doresti sa il folosesti.

Daca doresti doar punerea la dispozitie a unor frmulare tipizate, atunci o imprimanta monocrom iti poate fi de ajuns. Daca doresti insa tiparirea de planse sau alte imagini color, intr-un numar cat mai mare, atunci cu siguranta ca te vei indrepta catre o imprimanta laser, care sa aiba o autonomie de cateva mii de pagini in ceea ce priveste capacitatea de imprimare.

Numar de foi imprimate prestabilit

In orice caz, toate aceste amanunte va trebui sa le transmiti operatorului care iti pune la dispozitie imprimanta pentru compania sau evenimentul pe care il ai de gestionat. Trebuie sa stii insa ca imprimantele nu se inchiriaza insa chiar oricum, putand sa le folosesti intensiv pe perioada cat sunt in custodia ta.

Toate centrele de inchirieri imprimante pun la dispozitie un numar prestabilit de foi imprimate. Astfel, exista create pachete speciale, de 400, 1200 de pagini sau chiar mai mult, pentru o anumita suma de bani. Oricum, poti depasi aceasta limita la orice numar de pagini doresti, insa trebuie sa iei in considerare si costurile aferente.

Personal specializat

Nu in ultimul rand, atunci cand inchiriezi o imprimanta beneficiezi de transport, instalare si service gratuite, ceea ce nu este putin lucru. Trebuie sa tii cont ca o imprimanta profesionala are niste dimensiuni apreciabile si nu este atat de usor de manevrat.

In schimb, nu oricine se pricepe la instalare, cata vreme aceasta nu se limiteaza doar la introducerea stecherului in priza si apasarea butonului de pornire. De aceea, centrele de inchirieri imprimante pun la dispozitie si personal specializat pentru instalare si chiar manevrare.

Related Posts

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Leave a Reply