D'ale lu' Ianculescul

Ce culori pentru machiaje se poarta primavara?

Probabil in opinia multora, primavara este cel mai frumos anotimp dintr-un an, este anotimpul in care renuntam la hainele groase de iarna, este anotimpul florilor si al invierii naturii, este anotimpul in care femeile incep sa se machieze din ce in ce mai mult si sa isi puna in valoare frumusetea.

In cele ce urmeaza vom vedea care sunt machiajele care se poarta primavara, pentru ca de la an la an, tendintele se schimba.

Culori ideale pentru make-up-ul ochilor

In momentul in care discutam despre machiajul perfect pentru sezonul de primavara, trebuie sa ne gandim la faptul ca fiecare dintre femeie are o personalitate diferita, iar din acest motiv fiecare femeie trebuie sa poarte diferite culori pe pleoape. Machiajul ochilor este foarte important, motiv pentru care:

In cazul in care esti o persoana care prefera lucrurile simple de obicei, si nu vrei sa iesi in evidenta, culorile potrivite pentru un machiaj de primavara al ochilor tai sunt cele din gama de nude. Folosind astfel de culori pentru machiajul ochilor, nu risti sa cazi in ridicol.

In cazul in care insa esti o fire extravaganta, atunci iti poti indrepta atentia spre vestitul roz-bombon, bine amestecat, care va conferi pata de culoare ideala pentru machiajul tau.

Iti mai poti indrepta atentia si spre culori precum verde si albastru care se pare ca sunt folosite din ce in ce mai mult. Trebuie sa tii cont insa de tehnici atunci cand te machiezi, asa ca iata in continuare cum poti obtine un machiaj de primavara perfect.

Pregateste fata:

  • Pentru un ten perfect, este nevoie sa folosesti o baza pentru ca aceasta reprezinta cheia principala a acestui machiaj.
  • Netezeste porii, acopera petele care dezechilibreaza tonul pielii, iar mai apoi umple liniile fine.
  • Aplica fond de ten pentru obtinerea unui ten neted, insa da-le sansa pistruilor si tonului natural al pielii sa se desfasoare in voie.

Adauga o stralucire roz

  • Adauga-le dimensiune pometilor folosind un produs luminos, o pudra miraculoasa, pe care o vei aplica imediat sub ochi si pe pometi, iar astfel vei obtine un efect iluminator.
  • Foloseste apoi o pensula pentru obraji si raspandeste bine pudra, pentru a crea o stralucire naturala, fara linii dure.

Evidentiaza ochii

  • Ofera-i stralucire imaginii tale. Aplica niste pudra intr-o nuanta nude pe pleoape.
  • Adauga mai apoi un fard de o nuanta maro cald pe pleoapa superioara, sub sprancene, pe colturile exterioare si sub gene, pe pleoapa inferioara. Foloseste o pensula pentru a amesteca si pentru a scoate ochii in evidenta cu adevarat.
  • Pastreaza un look minimalist cu ajutorul unui strat de rimel maro.
  • Fereste-te de dermatograful negru, pentru un look cat mai traditional.

Alege buzele naturale

  • Obtine un look natural si dragut cu ajutorul unui creion hidratant pentru buze pe care il poti alege de pe Make Hot.
  • Adauga un strop de culoare folosind un creion de buze cremos, dar care are culoarea naturala, apropiata de cea a buzelor si tenului tau.
  • Amplifica nuanta cu un ruj de culoarea creionului de buze, dupa ce ai adaugat putin volum cu ajutorul acestuia.

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply