D'ale lu' Ianculescul

Investeste in tine – afla cum te poate ajuta un consilier de dezvoltare personala

Nu trebuie sa te compari cu reusita altora. Nu trebuie sa cazi in capcana decaderii psihice pentru ca nu ai reusit sa faci mai mult decat ce ai realizat pana acum.

Totusi asta se intampla multora dintre noi. Te intrebi daca ar trebui sa te reprofilezi, daca vei reusi, daca nu risti mai mult. Iata cum te poate ajuta un consilier de dezvoltare personala.

Contrar unei gandiri traditionaliste, a urma sedinte de terapie sau a merge la specialist nu trebuie sa fie doar o alegere a celor care sunt intr-o etapa proasta a vietii lor.

Sa apelezi la un consilier dezvoltare personala poate fi la fel de bine si dorinta sau curiozitatea de a descoperi mai multe despre tine, de a descoperi o versiune mai buna a propriei persoane.

Dezvoltarea personala poate fi o misiunea ce te plaseaza pe tine ca individ interes central. Este despre ceea ce ai nevoie, nu doar despre ceea ce iti doresti, iar asta vei afla pe parcursul colaborarii cu un consilier de profil. Care este scopul? Sa descoperi in tine mai multe decat stii, sa ai puterea unor decizii, sa fii mai increzator in tine si in ceea ce poti sa faci.

De ce sa apelezi la un consilier de dezvoltare personala

Daca esti acea persoana care in sinea sa crede ca nu este nevoie de ajutor specializat pentru asta, mai gandeste-te. In teorie credem ca suntem stapani pe propriile forte, ca stim ce facem. De fapt suntem fragili si incercarile vietii pun piedici si testeaza. Nu e usor sa ramai la fel de increzator cand realitatea iti da mai putin din ceea ce tu cauti si iti doresti. Totusi nu este imposibil sa schimbi asta.

Apeleaza cu incredere la un consilier de dezvoltare personala. Nu ai nimic de pierdut, ci te recastigi, redescoperi sau chiar acum iti dai seama de o alta latura a ta. Parcurge aceasta provocare: cate stii despre tine? Asadar decide sa investesti in tine, pentru ca pana la urma despre asta este vorba.

Daca exista un reper general despre cazurile in care o persoana poate apela la un consilier de dezvoltare personala, astfel de situatii ar putea fi despre:

  • Momente in care o persoana simte ca nu face suficient, ca este blocata si plafonata la un anumit nivel. Poate fi vorba de asemenea despre potential pe care stie sau nu ca il are. Cum ajuta un consilier? Cu un plan concret de strategie pentru a face schimbari pozitive.
  • Cunoastere de sine. Cu totii ne dorim o viata mai buna, dar ce facem pentru asta? Trebuie constant sa ne provocam, sa invatam, sa descoperim mai multe, dar totul incepe cu propria persoana.
  • Cei care au temeri, incertitudini. Exploreaza frici, imbunatateste viata sociala, afla despre ceea ce te saboteaza in demersul de dezvoltare si toate acestea pot fi experimentate cu ajutorul unui consilier de dezvoltare persoanala.

Pentru cei interesati sa raspunda acestei provocari specialista Ilina Sirbu are un program de dezvoltare personala. Descopera mai multe aici.

Related Posts

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Leave a Reply