D'ale lu' Ianculescul

Incepe o viata noua, cu un curs testare software

Dinamica pietei muncii in Romania nu mai este o noutate. Din ce in ce mai multe domenii, alta data fara prea mare importanta, au ajuns astazi sa fie foarte cautate.

La polul opus, de afla si domenii pentru care in alte vremuri se nasteau absolventi pe banda rulanta, dar care astazi nu mai prezita atat de mult interes pe piata muncii. Iar prinrre domeniile cele mai cautate in acest domeniu se numara IT-ul.

Cu totii suntem invidiosi probabil pe salariile care se castiga in acest domeniu, in conditiile in care, sa recunoastem, IT-ul este prezent aproape peste tot, in orice domeniu. Practic, acolo unde exista un calculator sau o retea de calculatoare, este nevoie si de un specialist IT, angajat sau liber profesionist.

Iar daca pentru multi domeniul informaticii sau al calculatoarelor reprezinta o bariera de neatins, ei, bine, ai astazi ocazia de a-ti depasi limitele si de a invata lucruri noi. Mai mult, ai sansa de a lucra intr-un domeniu care pana nu demult cu siguranta iti prea inaccesibil.

Incepe cu un curs de calificare in IT

Primul pas pe care il ai de facut este sa te orientezi spre cursuri fasttrackit calificare. Acestea sunt astazi la indemana tuturor, chiar si intr-un domeniu aparent nou, cum este IT-ul.

Din acest punct de vedere, ai la indemana companii sau programe specializate, unele finantate cu fonduri europene, care pot ajuta in reconversia fortei de munca. Iar din acest punct de vedere, nici sectorul IT nu face exceptie.

Printre cele mai uzuale cursuri web Cluj pe care le poti face se numara cele de programare in diverse limbaje, precum si in domeniul graphic designului.

Cel putin in ultimul caz, a existat o perioada cand segmentul IT era confundat practic cu creatorii de site-uri si de pagini web, chiar daca aceasta presupunea mai mult decat atat. Aceasta nu inseamna ca astazi nu mai sunt cautate aceste specializari, ci dimpotriva.

Sunt insa si alte segmente de piata, mai putin cunoscute, in care ai putea incerca sa profesezi. Unul este testarea software, un domeniu extrem de cautat, daca stam sa ne gandim doar la cati dezvoltatori de soft-uri sunt la ora actuala pe piata.

Iar daca stam sa ne gandim ca aproape orice aplicatie web si orice motoras inteligent are nevoie astazi de un software, ne dam seama si de cati testeri pentru ele avem nevoie. Din acest motiv, orientarea spre un curs testare software ar fi o oportunitate pentru tine.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply