D'ale lu' Ianculescul

Evolutia ajutoarelor – de la psihologi cu cabinete individuale la psihologi online

In urma cu aproape un secol, Sigmund Freud abia isi incepuse teoria psihanalitica despre psihicul omului si isi dezvoltase deja propria conceptie despre interpretarea viselor.

In prezent, teoria psihanalitica nu mai este luata in considerare din punct de vedere experimental, ea fiind considerata o teorie si doar atat. Insa, acest punct de vedere nu este unanim acceptat de catre toti psihologii sau psihoterapeutii.

De la inceputurile psihologiei in care Wilhelm Wundt realiza pe la sfarsitul secolului 19 primele experimente din psihologie si, totodata, punea bazele disciplinei psihologiei, pana in prezent a trecut mult timp si psihologia ca disciplina si stiinta a avansat enorm.

Desi am avansat atat de mult si se cunosc raspunsurile la atatea intrebari pe care in urma cu un secol nici nu stiam sa ni le adresam, inca exista o usoara reticenta in legatura cu psihologia si cu apelarea la un psiholog.

In plus, majoritatea oamenilor nu cunosc diferenta dintre un psiholog si un psihiatru, deci nu stiu ca pentru a apela la un psiholog nu trebuie sa suferi de personalitate multipla sau un sindrom bipolar, ci ca trebuie sa fii doar om.

A apela la un psiholog a devenit in ultimul timp si mai usor datorita tehnologiei, astfel ca putem sa apelam la un psiholog fara a fi nevoiti sa mergem la cabinetul acestuia. Daca va intrebati deja cum, sunt vesti bune pentru voi.

Puteti apela la un psiholog prin intermediul internetului, existand deja o sumedenie de site-uri prin care puteti sa apelati la un psiholog online.

Nu este ascuns faptul ca orasul Bucuresti are o universitate foarte buna specializata pe psihologie, si astfel puteti apela la multi psihologi din Bucuresti indiferent daca vreti sa mergeti la cabinetul lor personal, ori online.

Avantajele apelarii la un psiholog online este faptul ca nu trebuie sa cheltuiti vreo suma importanta din buget, puteti sa apelati la un psiholog online oricand aveti nevoie, indiferent de natura problemei dumneavoastra, daca vrei sa faceti fata stresului mai eficient acasa sau la locul de munca, daca aveti probleme in a va controla emotiile sau doriti sa abordati o problema importanta si doriti sa apelati la ajutorul unui specialist.

Alt avantaj al apelarii la un psiholog online este faptul ca ce discutati cu acesta ramane intre dumneavoastra si el, exact ca in cadrul unei sedinte adevarate. Exista o sumedenie de psihologi din Bucuresti la care puteti apela daca sunteti din capitala, sau chiar daca nu sunteti din capitala.

In concluzie, viata noastra poate fi mult mai usoara indiferent daca alegem sa apelam la ajutorul unui psiholog online sau la cabinetul acestuia particular, unii psihologi oferind discount-uri avantajoase, cum ar fi sedintele pro bono, insa trebuie sa luati in considerare ca nu toti vor proceda astfel.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply