D'ale lu' Ianculescul

Muah!

Niciodata nu am inteles gestul mimat al pupatului pe obraz. Daca nu vreau sa o fac, de ce totusi imi frec obrazul de al tau si tugui buzele in vant?

muahhhAh, ca asa se cere? Eu nu cer. Nici tu care citesti acum nu cred ca ceri.

Eu de mic am fost invatat sa pup sincer. Buzele mele pe obrazul tau si invers. Pupatul in vant mi se pare unul dintre cele mai false gesturi mondene ce sunt practicate de majoritatea femeilor (sexul celalalt scapa cu stransul mainii). Le vezi cum se iau in brate, casca ochii, zambesc si pitigaie vocea.

Cand se pupa, cele cu sange rece nici nu clipesc. Cu buzele tuguiate si obrazul pe lateral isi fixeaza privirea in eter (adica se uita undeva, dar nu vad nimic) si afectiune nevoie mare pe urma.

Vino incoace sa te tzuc!

Dar postul asta nu este despre acele fete, ci despre Amelia, Roxana si Ivana. Frate, fetele astea stiu sa te pupe. Vorbesc tot despre sarutul amical pe obraz, nu altceva. Numai ca buzele lor iti cauta obrazul asa cum isi cauta o sageata tinta.

Nu poti sa nu le adori sinceritatea gestului, cum se apropie cu o rapiditate stangace si inchid ochii cand te ating. Cel mai haios mi se pare cand incercam amandoi sa nimerim moalele fetei celuilalt si iese o incrucisare a capetelor cum tineam ‘ghinion’ cand eram mici.

Mie-mi spune multe despre om. Imi spune ca nu depui efortul sa te prefaci in fiecare moment, ca nu esti prada tabieturilor sociale si ca pentru cateva clipe poti fi reala.

Sigur, sunt multe alte fete ce le vad ca (se mai) pupa neprefacut, dar la cele trei de mai sus am observat ca o fac consecvent si cu mai toata lumea.

Asa ca Roxana, Ivana si Amelia, va iubesc la nesfarsit doar pentru gestul asta sincer pe care il faceti. Obiceiurile voastre nu trec neobservate!

nota: Ivanei i-am povestit mai de mult despre intentia de a scrie un post in care sa o mentionez si mi-a spus ca nu vrea sa ii divulg numele. Deh, e persoana publica ce sa mai.

Related Posts

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Steroizii si Legea: Explorand Controversele si Ramificatiile Legale ale Utilizarii lor

Steroizii anabolizanti au fost subiectul unor dezbateri aprinse si controversate, in special in contextul legilor care reglementeaza utilizarea lor. Aceste substante sunt cunoscute pentru efectele lor asupra cresterii…

Leave a Reply