D'ale lu' Ianculescul

Muah!

Niciodata nu am inteles gestul mimat al pupatului pe obraz. Daca nu vreau sa o fac, de ce totusi imi frec obrazul de al tau si tugui buzele in vant?

muahhhAh, ca asa se cere? Eu nu cer. Nici tu care citesti acum nu cred ca ceri.

Eu de mic am fost invatat sa pup sincer. Buzele mele pe obrazul tau si invers. Pupatul in vant mi se pare unul dintre cele mai false gesturi mondene ce sunt practicate de majoritatea femeilor (sexul celalalt scapa cu stransul mainii). Le vezi cum se iau in brate, casca ochii, zambesc si pitigaie vocea.

Cand se pupa, cele cu sange rece nici nu clipesc. Cu buzele tuguiate si obrazul pe lateral isi fixeaza privirea in eter (adica se uita undeva, dar nu vad nimic) si afectiune nevoie mare pe urma.

Vino incoace sa te tzuc!

Dar postul asta nu este despre acele fete, ci despre Amelia, Roxana si Ivana. Frate, fetele astea stiu sa te pupe. Vorbesc tot despre sarutul amical pe obraz, nu altceva. Numai ca buzele lor iti cauta obrazul asa cum isi cauta o sageata tinta.

Nu poti sa nu le adori sinceritatea gestului, cum se apropie cu o rapiditate stangace si inchid ochii cand te ating. Cel mai haios mi se pare cand incercam amandoi sa nimerim moalele fetei celuilalt si iese o incrucisare a capetelor cum tineam ‘ghinion’ cand eram mici.

Mie-mi spune multe despre om. Imi spune ca nu depui efortul sa te prefaci in fiecare moment, ca nu esti prada tabieturilor sociale si ca pentru cateva clipe poti fi reala.

Sigur, sunt multe alte fete ce le vad ca (se mai) pupa neprefacut, dar la cele trei de mai sus am observat ca o fac consecvent si cu mai toata lumea.

Asa ca Roxana, Ivana si Amelia, va iubesc la nesfarsit doar pentru gestul asta sincer pe care il faceti. Obiceiurile voastre nu trec neobservate!

nota: Ivanei i-am povestit mai de mult despre intentia de a scrie un post in care sa o mentionez si mi-a spus ca nu vrea sa ii divulg numele. Deh, e persoana publica ce sa mai.

Related Posts

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Leave a Reply