D'ale lu' Ianculescul

Criptomonedele continua sa faca senzatie in randul pasionatilor

 

Criptomonedele sunt monede nebancare, ce se folosesc in calitate de mijloc de plata in mediul online. Vei auzi destul de frecvent despre denumiri ca Bitcoin, Ripple, Ethereum, Litecoin. La ora actuala sunt peste 700 criptomonede cu care poti sa faci comert online. Cu toate acestea, doar un numar de 20 are capitalizari de piata care depasesc valoarea de 10 milioane de dolari.

Bitcoinul este moneda cu cea mai mare valoare care exista la ora actuala. Aceasta a fost creata in 2009 de Satoshi Nakamoto, un japonez. Cu toate acestea, diverse surse ar spune ca de fapt un grup a fost cel care a creat-o  si a utilizat pseudonimul pentru a masca asta.

Valoarea monedei este una fluctuanta. Intr-o zi poate fi modesta, in urmatoarea incredibil de mare. Spre exemplu, la final de decembrie era de 20.000 dolari, iar in prezent se invarte in jur de 9.000 dolari.

Aspecte generale despre lumea cripto

Acum un an aproximativ, era declarata febra cripto. Toti urmareau modul in care vestita moneda – Bitcoin – evolueaza. Tot mai multi le cumparau in ideea de a-si asigura un viitor mai bun, dar si o imbogatire pe masura.

Aceasta agonie insa a fost de scurta durata, pentru ca valoarea monedei a inceput sa descreasca. Astfel, deja la finele lui 2017 lumea se arata mai reticenta vis a vis de ideea de a face investitii criptomonede.

Cei care au avut un asemenea vis s-au trezit cu el spulberat la momentul respectiv, insa in prezent multi inca spera la o revenire spectaculoasa a monedei, una care sa le schimbe complet statutul financiar.

Sunt persoane care desi in trecut s-au trezit in pragul falimentului, continua sa faca investitii in criptomonede. Este alegerea lor si asta nu inseamna ca nu au sanse sa ajunga sa castige, insa depinde foarte mult de ce strategii adopta cand revin in joc.

Este o activitate captivanta care atrage tot mai multe persoane, insa este totodata una care ridica piedici inaintea multora. De ce spun asta? Ca sa minezi ai nevoie de un calculator puternic, cu un procesor asemenea.

Programul folosit pentru minare poate viza o performanta ridicata, deci astfel de dotari sunt necesare. Ca sa tii in functiune un PC ce foloseste aceste programe trebuie de asemenea sa te echipezi cu sisteme de racire eficiente.

Ceea ce destul de putini stiu este ca in Islanda nu se ridica astfel de probleme. Este vorba despre tara care a produs cel mai mare numar de monede virtuale, iar asta este rezultatul faptului ca au o clima favorabila si totodata energia electrica este complet regenerabila la ei. Vorbim, altfel spus, despre o locatie foarte avantajoasa.

Este suficient de avantajoasa pentru a nu fi necesare, asa cum se intampla in tara noastre de exemplu, de sisteme de racire profesionale. Revine vremii racoroase de afara aceasta misiune. Este avantajos pentru ca islandezii au posibilitatea astfel de a dezvolta ferme de minat de proportii, un dezavantaj pentru pasionatii altei tari.

In fine, cat e de potrivit in prezent sa faci investitii criptomonede, asta ramane la decizia ta.

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply