D'ale lu' Ianculescul

Vulnerabilitatile fiecarei zodii. Afla ce spune horoscopul despre tine

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au observat că astrele exercită o anumită influență asupra destinului lor, uneori negativă, alteori pozitivă, inventând sistemul zodiacului. Conform acestuia, fiecare dintre noi are anumite particularități care ne definesc personalitatea.

Iată ce spune horoscopul despre tine:

 1. Berbec

Nativii acestei zodii nu au prea multă răbdare și vor să aibă rezultate în cel mai scurt timp posibil. Ei ar trebui să învețe să aștepte mai mult timp. De altfel, se spune că Roma nu a fost construită într-o zi, așadar cele mai bune lucruri nu se obțin repede și necesită îndelungată răbdare.

 1. Taur

Persoanele care s-au născut sub protecția acestui semn zodiacal consideră că au mereu dreptate și au propria lor viziune despre viață. Uneori ar trebui să mai renunțe la ochelarii de cal pe care îi poartă și să încerce să aibă o viziune de ansamblu asupra vieții.

 1. Gemeni

Acești nativi sunt destul de nehotărâți și ușor influențabili de către alte persoane în ceea ce privește deciziile pe care sunt nevoiți să le ia.

 1. Rac

Racii nu suportă să fie criticați și judecați pentru faptele lor. Ei consideră că nu sunt capabili să comită greșeli. În unele cazuri, racii sunt închistați, de aceea cei din jurul lor îi consideră antisociali.

 1. Leu

Persoanele care s-au născut sub protecția acestei zodii sunt foarte orgolioase și mândre. De multe ori, ceilalți se îndepărtează de Lei din cauza narcisismului de care dau dovadă în anumite situații.

 1. Fecioara

Fecioara are o fixație a detaliilor care tinde să-i enerveze sau să-i plictisească pe cei din jurul său. De asemenea, Fecioara nu se poate stăpâni să nu riposteze la orice argument care îi este adus, cu toate că se înșală.

 1. Balanță

Balanța are nevoie armonie așadar este întotdeauna diplomată cu semenii ei. Detestă cearta și nu spune ceea ce gândește din dorința de a nu-l deranja pe cel de lângă ea.

 1. Scorpion

Pentru un Scorpion contează foarte mult ceea ce spune lumea despre acțiunile sale. De aceea, în multe rânduri, această zodie nu ține cont de propriile ei dorințe. Uneori ar trebui să ne ghidăm în viață după motto-ul „Fac ce-mi spune inima” fără să ne pese de părerile altora.

 1. Săgetător

Săgetătorul este un perfecționist din cale afară. Concentrându-se să fie mereu totul perfect, pierde din vedere esențialul, uitând faptul că, uneori, frumusețea lucrurilor se găsește în imperfecțiuni.

 1. Capricorn

Persoanele născute sub semnul Capricornului suferă de mania persecuției. Ele iau totul mult prea personal și tot timpul au impresia că sunt nedreptățite de către cei din jurul lor.

 1. Vărsător

Vărsătorul nu este niciodată mulțumit. Oricât de mult te-ai strădui să îi intri în grații acestui semn zodiacal, tot timpul va găsi anumite nemulțumiri.

 1. Pești

Nativii acestei zodii dau dovadă de multă naivitate în relațiile cu cei din jurul lor. Ei sunt ușor de impresionat și de dus de nas, de aceea pot fi păcăliți cu ușurință. Peștii ar trebui să învețe că nu tot ce zboară se mănâncă.

Pentru a afla mai multe informații despre cele 12 semne zodiacale, consultă zilnic horoscopul.

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *