D'ale lu' Ianculescul

Cum imi dau seama ca un produs cosmetic este Bio?

O intrebare din ce in ce mai des pusa de doamnele care doresc sa foloseasca aceasta categorie de produse. Adesea producatorii aleg sa isi insele clientii cand vine vorba de produsele de la raft, fie prin calitate fie prin gramaj.

Este de la sine de inteles motivul pentru care o persoana necunoscatoare are rezerve. E inselata la magazinul din colt, cantarul de la hipermarket o dezamageste, pretul de la raft nu intotdeauna se potriveste cu cel de la casa insa mai gasesc adesea si produse neconforme ori expirate.

In cazul de fata nu ai cum sa fii dezamagit de cei care produc astfel de produse deoarece iti vom oferi sfaturile cele mai potrivite ca atunci cant te afli in fata raftului sa stii ca alegerea ta va fi una perfecta.

Desi vedem pe o sumedenie de produse ca este notat termenul natural, nu intotdeauna ne vine sa si credem ca acest lucru se afla in respectivul recipient. Asta se intampla datorita faptului ca organismele de reglementare au o politica destul de permisiva in folosirea acestui cuvant iar oamenii adesea cad in plasa aceasta a etichetei.

De cele mai multe ori cand vezi ca pe un produs este afisat mesajul natural, tinzi sa crezi ca in proportie de 50 % acel recipient iti va livra exact ceea ce ai tu nevoie. Surpriza, nu intotdeauna este asa!

Cum citim eticheta si cum ne dam seama ca produsele http://www.biocart.eu sunt exact ceea ce ne trebuie?

Nu este foarte dificil insa trebuie sa cautam pentru inceput sigla organismului de certificare pe produsul nostru bio.

Ce demonstreaza acest aspect? Ca respectivul produs a trecut prin toate etapele verificarii si intr-adevar este de tip bio sau organic, asa cum ne intereseaza pe noi.

Pentru a ne asigura de faptul ca respectivul produs este in parametri trebuie deasemenea sa fugim de stichetele ce au notate ca ingrediente elementele acestea: dioxanul, SLES si SLS, conservantii sintetici ca parabenii si imidazolidinyl urea, alcoolul sintetic, uleiul mineral si derivatele lui.

Pentru a fi bio, comseticele naturale trebuie sa aiba un parfum discret si intotdeauna placut. Daca parfumul emanat de catre elementul pe care il ai in mana iti miroase precum detergentul de rufe sau precum cel de vase atunci cu siguranta trebuie sa te indepartezi cat mai mult de el.

Sub nicio forma cosmeticele naturale nu iti innabusa respiratia atunci cand te apropii de ele sau atunci cand le folosesti pe corpul tau.

Cand poti folosi acest tip de cosmetice naturale?

Indiferent de de varsta, inaltime sau perioada a anului aceste produse pot fi folosite fara nicio teama. Biocart.eu ti-a pregatit o serie intreaga de produse pe care le poti folosi in mai toate anotimpurile, ai creme specifice temperaturilor reci dar ai si produse ce pot fi utilizate pe perioada calda a anului.

Reactiile averse sunt minime iar efectele nu se lasa asteptate ci sunt vazute chiar de la primele saptamani de folosire.

Related Posts

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Leave a Reply