D'ale lu' Ianculescul

Cum imi dau seama ca un produs cosmetic este Bio?

O intrebare din ce in ce mai des pusa de doamnele care doresc sa foloseasca aceasta categorie de produse. Adesea producatorii aleg sa isi insele clientii cand vine vorba de produsele de la raft, fie prin calitate fie prin gramaj.

Este de la sine de inteles motivul pentru care o persoana necunoscatoare are rezerve. E inselata la magazinul din colt, cantarul de la hipermarket o dezamageste, pretul de la raft nu intotdeauna se potriveste cu cel de la casa insa mai gasesc adesea si produse neconforme ori expirate.

In cazul de fata nu ai cum sa fii dezamagit de cei care produc astfel de produse deoarece iti vom oferi sfaturile cele mai potrivite ca atunci cant te afli in fata raftului sa stii ca alegerea ta va fi una perfecta.

Desi vedem pe o sumedenie de produse ca este notat termenul natural, nu intotdeauna ne vine sa si credem ca acest lucru se afla in respectivul recipient. Asta se intampla datorita faptului ca organismele de reglementare au o politica destul de permisiva in folosirea acestui cuvant iar oamenii adesea cad in plasa aceasta a etichetei.

De cele mai multe ori cand vezi ca pe un produs este afisat mesajul natural, tinzi sa crezi ca in proportie de 50 % acel recipient iti va livra exact ceea ce ai tu nevoie. Surpriza, nu intotdeauna este asa!

Cum citim eticheta si cum ne dam seama ca produsele http://www.biocart.eu sunt exact ceea ce ne trebuie?

Nu este foarte dificil insa trebuie sa cautam pentru inceput sigla organismului de certificare pe produsul nostru bio.

Ce demonstreaza acest aspect? Ca respectivul produs a trecut prin toate etapele verificarii si intr-adevar este de tip bio sau organic, asa cum ne intereseaza pe noi.

Pentru a ne asigura de faptul ca respectivul produs este in parametri trebuie deasemenea sa fugim de stichetele ce au notate ca ingrediente elementele acestea: dioxanul, SLES si SLS, conservantii sintetici ca parabenii si imidazolidinyl urea, alcoolul sintetic, uleiul mineral si derivatele lui.

Pentru a fi bio, comseticele naturale trebuie sa aiba un parfum discret si intotdeauna placut. Daca parfumul emanat de catre elementul pe care il ai in mana iti miroase precum detergentul de rufe sau precum cel de vase atunci cu siguranta trebuie sa te indepartezi cat mai mult de el.

Sub nicio forma cosmeticele naturale nu iti innabusa respiratia atunci cand te apropii de ele sau atunci cand le folosesti pe corpul tau.

Cand poti folosi acest tip de cosmetice naturale?

Indiferent de de varsta, inaltime sau perioada a anului aceste produse pot fi folosite fara nicio teama. Biocart.eu ti-a pregatit o serie intreaga de produse pe care le poti folosi in mai toate anotimpurile, ai creme specifice temperaturilor reci dar ai si produse ce pot fi utilizate pe perioada calda a anului.

Reactiile averse sunt minime iar efectele nu se lasa asteptate ci sunt vazute chiar de la primele saptamani de folosire.

Related Posts

Afla acum totul despre banda expandabila de la Roof Home Design. Vezi detalii si beneficii aici

Te-ai hotarat sa-ti faci o casa, iar acum ai ajuns la capitolul acoperisului. Mesterul cu care lucrezi ti-a mentionat ca va include in manopera banda expandabila si buretii…

Cele mai delicioase retete de salate cu masa rece pentru zilele calduroase

Cand mercurul in termometre incepe sa se catare ca un alpinist entuziasmat spre varfurile caniculare, gandurile noastre se racoresc la ideea unei¬†salate cu masa rece. Nu doar ca…

Casele modulare – constructii rapide pe un buget minim

Evolutia tehnologiei a adus cu ea o multime de beneficii. Printre ele se numara si constructiile moderne, precum casele modulare. Acestea sunt constructii ce rezulta din asamblarea diferitelor…

Rolul avocatului in redactarea de contracte imobiliare

Rolul avocatului in tranzactiile imobiliare¬†este unul vital si esential pentru asigurarea legalitatii si corectitudinii contractelor imobiliare. Acest articol exploreaza in detaliu modul in care avocatii aduc o valoare…

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Leave a Reply