D'ale lu' Ianculescul

Despre bateriile solare

Despre acele baterii acumulatori solare, este foarte important de mentionat faptul ca ele sunt componente foarte importante ale sistemului solar off grid. Daca stam sa discutam despre avantajele acestor baterii fotovoltaice, am putea spune ca unul dintre cele mai importante avantaje ale lor este portabilitatea, mai ales daca discutam despre acele baterii cu o descarcare adannca de 12V si 230Ah.

O asemenea baterie solara, poate sa fie transportata cu usurinta aproape oriunde si oricand, cu scopul de a-I oferi proprietarului energia verde de care acesta are nevoie. Ei bine, indiferent ca este nevoie de o asemenea baterie intr-o rulota, intr-o caravana, intr-o masinuta electrica sau pentru o alta masinarie, cu siguranta aceasta baterie solara poate reprezenta cea mai buna solutie pentru pornirea motorului.

O gama de baterii fotovoltaice solare, care au o o capacitate de descarcare adanca de 12V-230Ah, poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru diferite deplasari, din cauza rezistentei la socuri, dar si din cauza greutatii de 17 kilograme.

Referitor la acumulatorii solari care au o descarcare adanca de 12V si 230 Ah, este important de mentionat faptul ca acestia au nevoie de curenti mari. Acest lucru inseamna nici mai mult si nici mai putin decat faptul ca bateriile au o putere mare de incarcare, si sunt perfecte pentru punerea in miscare a unor motoare pretentioase, cum ar fi motoarele caravanelor sau motoarele barcilor.

Mai mult decat atat, in cazul acestor acumulatori solari, este important de amintit si faptul ca ei au un ciclu de viata mare, astfel ca proprietarii care isi investesc banii in achizitionarea acestui tip de acumulatori, vor fi foarte fericiti datorita faptului ca investitia va fi amortizata in timp.

Specialistii in domeniu, dar si cei care detin mai multe informatii despre acesti acumulatori solari cu descarcare de 12V si 230 Ah, sustin faptul  ca investitia in astfel de baterii fotovoltaice este una foarte inspirata si de viitor, pentru ca ele sunt create dupa o tehnologie care garanteaza in mod evident durabilitatea.

Pe piata bateriilor solare, bateriile cu ciclu profund AGM sunt foarte populare, iar referitor la aceste baterii, trebuie mentionat faptul ca foarte multe au electrolitul alcautit din amestecul apei cu acid sulfuric.

Ei bine, aceste baterii fotovoltaice solare sunt durabile in timp la tot felul de conditii, si sunt foarte rezistente la diferite tipuri de socuri, cum ar fi de exemplu socurile mecanice.

Un alt amanunt interesant referitor la aceste baterii, este important de amintit faptul ca sunt multe baterii cu o autodescarcare lunara scazuta, ceea ce inseamna faptul ca aceste baterii pot sa fie depozitate si pe o durata de timp mai indelungata, pe cand bateriile standard nu.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, in conditiile in care detii o rulota, un autoturism, o barca sau o alta masinarie si nu ai o baterie foarte buna la ele, cu siguranta un acumulator extern cu ciclu de descarcare adanca de 12 V si 230 Ah, este bateria ideala pentru tine si pentru buna functionare a masinariei tale.

Related Posts

Regim hotelier in cele mai bune conditii

Atunci cand este necesar sa te deplasezi intr-un alt oras si totusi nu iti doresti sa platesti prea multi bani pe un hotel, regimul hotelier este cea mai…

Accesorii si echipamente pentru domeniul industrial

In zilele noastre, automatizarea si digitalizarea sistemelor de instalatii, constructii si multe altele au o contributie ridicata asupra a ceea ce se intampla pe parcurs. Cele doua proceduri…

Decoratiuni deosebite pentru un aspect minunat al casei

Decoratiunile sunt produse care ne fac sa ne simtim bine, sa fim relaxati in propria casa, sa infrumusetam diferite locuri si sa le oferim un alt aspect. Din…

La Decorator Shop ai oferte accesibile de vopsele lavabile pentru pereți interiori

În orice domeniu ai nevoie de eficiență și calitate, cu atât mai mult cu cât îți desfășori munca în spații închise. Atât acasă sau la birou ai nevoie…

Invitatii pentru botez in culori diverse

Invitatia pe care o alegi pentru botezul copilului tau este cea care va oferi o mica impresie despre cum va fi petrecerea. Modul in care sunt facute si…

Animatori si distractie pentru petrecerea copiilor

Daca sarbatoresti ziua copiilor sau este vorba despre un botez si ai nevoie ca intreaga petrecere sa fie plina de divertisment, atunci cu siguranta poti apela la animatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *