D'ale lu' Ianculescul

Despre bateriile solare

Despre acele baterii acumulatori solare, este foarte important de mentionat faptul ca ele sunt componente foarte importante ale sistemului solar off grid. Daca stam sa discutam despre avantajele acestor baterii fotovoltaice, am putea spune ca unul dintre cele mai importante avantaje ale lor este portabilitatea, mai ales daca discutam despre acele baterii cu o descarcare adannca de 12V si 230Ah.

O asemenea baterie solara, poate sa fie transportata cu usurinta aproape oriunde si oricand, cu scopul de a-I oferi proprietarului energia verde de care acesta are nevoie. Ei bine, indiferent ca este nevoie de o asemenea baterie intr-o rulota, intr-o caravana, intr-o masinuta electrica sau pentru o alta masinarie, cu siguranta aceasta baterie solara poate reprezenta cea mai buna solutie pentru pornirea motorului.

O gama de baterii fotovoltaice solare, care au o o capacitate de descarcare adanca de 12V-230Ah, poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru diferite deplasari, din cauza rezistentei la socuri, dar si din cauza greutatii de 17 kilograme.

Referitor la acumulatorii solari care au o descarcare adanca de 12V si 230 Ah, este important de mentionat faptul ca acestia au nevoie de curenti mari. Acest lucru inseamna nici mai mult si nici mai putin decat faptul ca bateriile au o putere mare de incarcare, si sunt perfecte pentru punerea in miscare a unor motoare pretentioase, cum ar fi motoarele caravanelor sau motoarele barcilor.

Mai mult decat atat, in cazul acestor acumulatori solari, este important de amintit si faptul ca ei au un ciclu de viata mare, astfel ca proprietarii care isi investesc banii in achizitionarea acestui tip de acumulatori, vor fi foarte fericiti datorita faptului ca investitia va fi amortizata in timp.

Specialistii in domeniu, dar si cei care detin mai multe informatii despre acesti acumulatori solari cu descarcare de 12V si 230 Ah, sustin faptul  ca investitia in astfel de baterii fotovoltaice este una foarte inspirata si de viitor, pentru ca ele sunt create dupa o tehnologie care garanteaza in mod evident durabilitatea.

Pe piata bateriilor solare, bateriile cu ciclu profund AGM sunt foarte populare, iar referitor la aceste baterii, trebuie mentionat faptul ca foarte multe au electrolitul alcautit din amestecul apei cu acid sulfuric.

Ei bine, aceste baterii fotovoltaice solare sunt durabile in timp la tot felul de conditii, si sunt foarte rezistente la diferite tipuri de socuri, cum ar fi de exemplu socurile mecanice.

Un alt amanunt interesant referitor la aceste baterii, este important de amintit faptul ca sunt multe baterii cu o autodescarcare lunara scazuta, ceea ce inseamna faptul ca aceste baterii pot sa fie depozitate si pe o durata de timp mai indelungata, pe cand bateriile standard nu.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, in conditiile in care detii o rulota, un autoturism, o barca sau o alta masinarie si nu ai o baterie foarte buna la ele, cu siguranta un acumulator extern cu ciclu de descarcare adanca de 12 V si 230 Ah, este bateria ideala pentru tine si pentru buna functionare a masinariei tale.

Related Posts

Case de vacanta din lemn si locuri de joaca pentru cei mai mici din famile

Lemnul a capatat o atentie deosebita in ultimii ani, iar tot mai multe familii sau afaceri au ales casele din acest material. In functie de preferinte, casele din…

Copiatoare si imprimante profesionale disponibile pentru inchiriere

Echipamente precum copiatoarele sau imprimantele sunt absolut necesare in orice firma, indiferent de domeniul de activitate. La inceput, cand sunt necesare pregatirea mai multor acte, contracte sau alte…

Mareste-ti sansele de castig cu ponturi din sporturile preferate!

Amatorii jocurilor de noroc stiu cat este de important sa ai multe cunostinte in domeniul pariurilor pentru ca sansele de castig sa fie mai mari. Bineinteles, daca acest…

Cum alegi arbaleta pentru vanatoare potrivita

Arbaletele raman armele excelente pentru a putea practica vanatoarea in zilele noastre, chiar daca pe timpuri erau folosite in razboi. Modele existente pe piata sunt intr-un numar mare,…

Usi pentru garaj tip rulou disponibile la Alexiana, afla de aici mai multe detalii

Casa semnifica pentru noi acel spatiu in care ne simtim in deplina siguranta si armonie. E locul in care ne retragem dupa o zi de stat la birou,…

Mercedes GLC de vânzare în leasing – află din acest articol de Elite Cars Leasing

Când ne imaginăm la volanul mașinii ideale, ne place să o facem într-un mod măreț. Cu zgomotul motorului și adierea vântului în păr, mașinile ne oferă acea senzație…

Leave a Reply